Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu poate să traiască fără fotbal" Explicaţia lui Moga pentru apariţiile dese ale lui Neagoe la antrenamentele câinilor

VIDEO | "Nu poate să traiască fără fotbal" Explicaţia lui Moga pentru apariţiile dese ale lui Neagoe la antrenamentele câinilor
Comentarii

Dinamoviştii au câştigat etapa trecută contra celor de la Clinceni şi au pus capăt seriei negre de trei înfrângeri consecutive. Eugen Neagoe rămâne în continuare aproape de echipă deşi are interzis de la medici până pe 21 august.

Sebastian Moga a dat din casă la conferinţă de presă de dinaintea plecării la Iaşi pentru meciul cu Poli.

"Vorbim zilnic. Chiar şi ieri a fost la antrenament, a intrat puţin chiar şi pe teren, că nu se poate abţine, la partea tactică, a vorbit puţin şi cu băieţii. Este puternic. Chiar glumeam cu el, acum este nou-nouţ, zero kilometri la maşină... dar trebuie să mai treacă o perioadă. Probabil o săptămână, două săptămâni. Eugen nu poate să trăiască fără fotbal. El 24 din 24 de ore este numai axat pe fotbal. Se uită la fotbal, vorbim despre fotbal... nu poate să stea departe. Am încredere că o să revină mult mai puternic" , a dezvăluit antrenorul acre o conduce de pe bancă pe Dinamo în toată această perioadă. 

Ieşenii sunt neînvinşi până acum în primele 4 etape ale campionatului.

"Ne aşteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe care are un start de campionat foarte bun, dar băieţii sunt pregătiţi şi să sperăm că o să facem un joc bun. Mergem să câştigăm. Sunt probleme defensive, încercăm să punem lucrurile la punct. O să mai dureze, astea nu se pot face peste noapte. O să mai dureze o perioadă în care să punem lucrurile la punct aşa cum ar trebui" , a mai spus Moga.

Daniel Popa speră să fie din nou decisiv pentru echipa sa aşa cum a fost etapa trecută în faţa ilfovenilor. A reuşit primul hattrick al noului sezon al Ligii .

"Suntem puţin mai relaxaţi. Mă refer că nu mai suntem timoraţi că nu am câştigat niciun meci. Dar mult mai ambiţioşi pentru a câştiga următoarele meciuri, să dovedim că suntem jucători de Dinamo. Cu siguranţă o să arătăm altă faţă" , asigură atacantul câinilor.


 

Afla mai multe despre: dinamomogaeugen neagoepoli iaşidaniel popa 

viewscnt
Articole similare