Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu pot să creeed!". Ireal! Franţa s-a calificat dramatic în finala Campionatului European de handbal, unde va întâlni Danemarca

VIDEO | "Nu pot să creeed!". Ireal! Franţa s-a calificat dramatic în finala Campionatului European de handbal, unde va întâlni Danemarca

Handbal

Comentarii

Naţionalele Franţei şi Danemarcei vor disputa, duminică, la Koln, finala Campionatului European, după ce au eliminat, vineri, în semifinale, reprezentativele Suediei, respectiv Germaniei. Suedia a câştigat ultima ediţie a Campionatului European, Franţa deţine titlul olimpic, iar Danemarca este campioană mondială.

Golul care i-a ţinut în viaţă pe cocoşi în semifinala cu Suedia a fost unul senzaţional, dar şi neregulamentar. Prandi a executat fabulos o aruncare liberă în ultima secundă a meciului şi a egalat la 27.

Inclusiv comentatorii francezi au admis că reuşita este neregulamentară, pentru că jucătorul albaştrilor a mişcat piciorul de sprijin.

Franţa şi-a făcut singură viaţa grea, după ce a condus cu şase goluri la pauză. În prelungiri, campioana olimpică a înscris de şapte ori şi s-a impus cu 34-30.

În cea de-a doua, Danemarca – Germania, scor 29-26 (12-14).

Astfel, duminică vor juca pentru medalia de bronz învinsele Suedia şi Germania, iar pentru trofeu se vor duela campioana olimpică Franţa şi campioana mondială Danemarca.

 

Afla mai multe despre: handbalfrantacampionatul europeaneuro 2024 handbal 

viewscnt
Articole similare