Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu s-a rezolvat problema gazonului: "A fost execrabil!" Ce spune Tătăruşanu despre posibilul său înlocuitor la naţională

VIDEO | Nu s-a rezolvat problema gazonului: "A fost execrabil!" Ce spune Tătăruşanu despre posibilul său înlocuitor la naţională

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a încercat să protejeze gazonul de pe Naţional Arena în vederea meciului cu Serbia şi astfel FCSB a fost obligată să îşi joace ultimele meciuri de "acasă" la Voluntari, dar se pare că terenul a fost din nou problematic.

"Terenul ne-a dezavantajat. Din nou problema gazonului care a fost execrabil. Înainte de meci toată lumea a spus că avem gazon perfect, dar cred că a fost cel mai prost gazon pe care am evoluat vreodată. Nu se putea sta în picioare, se rupea din toate părţile", a declarat Ciprian Tătăruşanu după partida de duminică, cu Serbia. 

Portarul lui Nantes a fost nominalizat de Dorinel Munteanu ca fiind "omul meciului", dar jucătorul în vârstă de 32 de ani a rămas modest şi a spus că este normal ca într-o astfel de situaţie un jucător din defensivă să se remarce. În plus, a mai declarat că nu se impunea cartonaşul roşu la Tamaş, pentru un fault involuntar. 

Tătăruşanu îl încurajează pe portarul naţionalei de tineret, Ionuţ Radu, care are de gând să îi ia locul în poarta naţionalei mari. "Şi eu când eram la echipa de tineret îmi doream să ajung la echipa mare, foarte bine că are şi el în minte acelaşi lucru". 

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanugazonterenionut raduechipa nationala 

viewscnt
Articole similare