Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu se putea altfel. Mitriţă şi-a ales un idol pe "măsura" lui. Cine îl inspiră pe cel mai valoros jucător din Liga I

VIDEO | Nu se putea altfel. Mitriţă şi-a ales un idol pe "măsura" lui. Cine îl inspiră pe cel mai valoros jucător din Liga I

Superliga

Comentarii

Alexandru Mitriţă a devenit o prezenţă constantă la echipa naţională. Are deja patru meciuri ca titular la prima reprezentativă. Şi-a ales un idol care-i seamănă din multe puncte de vedere.

Alexandru Mitriţă e cel mai scump jucător român. E cotat la trei milioane de euro de site-ul de specialitate, transfermarkt. com. Idolul său e vicecampion european în 2012 şi dublu câştigător al campionatului în Italia. Fost jucător timp de nouă sezoane la Juventus, Sebastian Giovinco este cel care îl inspiră pe Mitriţă. 

Când Giovinco obţinea primele mari performanţe, titilul de vicecampion european la turneul final din Polonia şi Ucraina şi titlul în Serie A, Mitriţă avea 16 ani şi juca la Turnu Severin. Giovinco e cunoscut pentru golurile sale direct din lovitură liberă, iar Mitriţă îi calcă pe urme. Ultima dată a trimis spectaculos din lovitură liberă în urmă cu trei luni, într-un meci cu Dunărea Călăraşi. 

Dincolo de înfăţişarea asemănătoare, Giovinco şi Mitriţă se remarcă prin înălţime apropiată. Italianul e între cei mai scunzi fotbalişti în activitate din lume. Are doar 1,63 cm. Mitriţă e ceva mai înalt. Măsoare 1.71 cm. 

Întrebat care este idolul lui, Mitriţă a fost sincer: ”E Messi, care pot să spun că e un idol pentru toţi, şi apoi Giovinco, un fotbalist cu care mă asemăn, acum joacă în America”, a declarat Mitriţă pentru FRFTV.

 

Afla mai multe despre: mitriţăgiovincoidol 

viewscnt
Articole similare