Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu te uiţi la părul meu?" Şumudică a albit în Turcia: "M-am întâlnit cu cumnatul meu şi mi-a zis 'te-ai vopsit?'"

VIDEO | "Nu te uiţi la părul meu?" Şumudică a albit în Turcia: "M-am întâlnit cu cumnatul meu şi mi-a zis 'te-ai vopsit?'"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) a plecat înapoi în Turcia, unde o antrenează pe revelaţia campionatului, Gaziantep FK, nou promovată în prima ligă turcă, şi a vorbit despre cât de grea e munca în "Ţara Semilunei" şi ce stres presupune. Antrenorul e la a doua aventură ca antrenor în Turcia şi a reuşit să facă din Gazişehir Gaziantep o echipă de mijlocul clasamentului, deşi abia promovat.

Şumudică a scos, încă o dată, în evidenţă faptul că nivelul din Turcia e mult mai ridicat faţă de cel din Liga 1 şi a spus că din cauza stresului şi a pasiunii pe care o pune în munca sa de antrenor a albit atât de devrme.

"E greu. Mă uitam ieri la meciurile din România... Cu tot respectul, că de aici am plecat, dar e diferenţă mare de joc. Intensitatea.... Mă uitam la câţi suporteri vin. Noi am jucat cu Beşiktaş pe Vodafone Arena şi au venit 35.000. Te simţi antrenor, te simţi jucător... Adversarii, bugetele care sunt, primele.... E diferenţă mare. E greu, e stres...

(n.r. - Îţi mănâncă ani din viaţă?) Păi nu te uiţi la părul meu? Am albit. M-am întâlnit acum cu cumnatul meu, a venit să mă vadă şi mi-a spus, ce ai făcut, te-ai vopsit:? Ăsta sunt. Depinde unde pui. Eu pun la suflet şi se duce spre căpăţână, albesc", a spus Marius Şumudică, pe aeroport.



Antrenorul român e deja la a doua echipă pe care o antrenează în Turcia. Şumudică a fost antrenor la Kayserispor în perioada iulie 2017 - mai 2018, pe care a luat-o de la retrogradare şi a dus-o până pe locurile fruntaşe. În 39 de meciuri, Şumudică a avut o medie de 1,62 puncte pe meci. Acum, tehnicianul o pregăteşte pe Gaziantep FK din iunie 2019 şi are contract până în 2021.

Afla mai multe despre: sumudicaturciamarius sumudicavideo 

viewscnt
Articole similare