Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu toţi antrenorii fug de Becali. ”Eu am lucrat cu el şi m-am înţeles bine”

VIDEO | Nu toţi antrenorii fug de Becali. ”Eu am lucrat cu el şi m-am înţeles bine”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoichiţă s-a declarat surprins de faptul că mulţi antrenori au refuzat FCSB după demiterea lui Bogdan Andone.

Devis Mangia, Walter Zenga, Edward Iordănescu, Toni Conceicao sau Costel Enache sunt doar câteva dintre numele care se spune că l-au refuzat pe Gigi Becali după plecarea lui Bogdan Andone de la FCSB.

Mihai Stoichiţă, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu şi fost antrenor la echipa lui Becali se declară surprins de toate aceste refuzuri: ”Nu vreau să dau lecţii antrenorilor, dar se poate lucra cu Becali. Eu am lucrat, m-am înţeles cu el şi dialogul este cel care face parte din regula jocului. Pe mine mă surprinde că nu se duc acolo, pentru că până la urmă e o piatră de încercare pentru fiecare. Şi îţi autodemonstrezi că ai valoare să fii antrenor la o echipă grea cum e Steaua în momentul actual. Pretenţiile care sunt la aceste echipe sunt foarte mari. Şi situaţia materială la Dinamo nu este foarte bună din câte am înţeles, situaţia în general a echipei, şi atunci această contradicţiile între pretenţiile date de istoricul acestei echipe, imaginea ei, şi ceea ce poate la ora actuală duce la aceste neînţelegeri. La FCSB este cu totul altceva. Momentul e nefericit, pentru că nu poţi să spui că nu a făcut performanţă în ultimii ani. S-a bătut la campionat, a terminat pe locul 2 în majoritatea timpului, aşa că nu poţi să spui că este lipsă de performanţă în momentul când termini la un punct sau două în spatele campioanei” a declarat Stoichiţă.

Numirea lui Dusan Uhrin la Dinamo a fost un alt subiect atins de fostul selecţioner al Armeniei. Stoichiţă îl consideră pe tehnicianul ceh unul dintre antrenorii străini care au lăsat o impresie bună în România: ”Este un antrenor care a plăcut în România, a surprins de multe ori prin prezenţa lui pozitivă la echipele pe care le-a condus. Şi poate  uneori, în momentele astea, genul ăsta de autocrat merge foarte bine în cadrul unei echipe. La Steaua de exemplu, libertinismul ăsta care a fost promovat în ultima perioadă la nivelul vestiarului, prietenia asta între antrenori şi jucători, poate nu a fost cea mai bună.  Nu ştiu cum o să se obişnuiască dacă vine un antrenor care vrea să îşi impună autoritatea prea mult în acel vestiar, după o perioadă de democraţie totală” a mai declarat Mihai Stoichiţă. 

Afla mai multe despre: mihai stoichiţăfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare