Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu trage, nu trage!". Reacţia jucătorilor şi a lui Guardiola la golul FABULOS marcat de Kompany

VIDEO | "Nu trage, nu trage!". Reacţia jucătorilor şi a lui Guardiola la golul FABULOS marcat de Kompany

Manchester City

Comentarii

Manchester City a câştigat meciul cu Leicester şi a revenit pe primul loc în Premier League, cu o etapă rămasă de disputat până la finalul sezonului. Kompany a marcat unicul gol al victoriei cu un şut fabulos de la mare distanţă care a surprins pe toată lumea.

"N-am înscris sezonul acesta, dar mereu simt că pot face ceva special în astfel de faze. A fost puţină tensiune pentru că toată lumea striga <<nu trage, nu trage!>>. Se putea auzi clar. A fost deranjant şi mi-am zis <<Stai o secundă!. N-am ajuns aşa departe în carieră ca să-mi spună nişte puşti ce să fac, dacă să trag sau nu>>. Aşa că am şutat! Pot doar să zic că am mai reuşit astfel de goluri la antrenamente.

E amuzant, pentru că în 15 ani de fotbal la nivel înalt mereu am auzit mijlocaşii spunând <<Nu trage, joacă în lateral>>. De 15 ani! Le-am zis <<Într-o zi, voi trage din afara careului, voi înscrie şi mă voi bucura>>. Iar acum s-a întâmplat! A fost un gol important, dar încă nu am realizat nimic"
, a declarat Vincent Kompany după meci.

"<<Nu trage! Pasează, pasează!>>. Doar la asta mă gândeam. Dar a luat decizia perfectă! Sincer, nu prea am fost încrezător că poate să reuşească. Dar, am mai spus-o, fotbaliştii sunt artiştii, ei decid într-o fracţiune de secundă.

Important e că trebuie să crezi că poţi înscrie. Kompany a fost foarte încrezător, de asta ne-a ajutat să câştigăm meciul" , a spus Pep Guardiola.

Aceeaşi reacţie a avut-o şi Kun Aguero. Atacantul argentinian a glumit chiar şi la finalul meciului cu fundaşul lui City: "Ţi-am spus să nu şutezi!".

 

 

Afla mai multe despre: manchester cityguardiola 

viewscnt
Articole similare