Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu vreţi să ştiţi ce a fost la noi în vestiar... Ne-a fost ruşine să ieşim pe stradă". Dezvăluiri ŞOC din tabăra campioanei

VIDEO | "Nu vreţi să ştiţi ce a fost la noi în vestiar... Ne-a fost ruşine să ieşim pe stradă". Dezvăluiri ŞOC din tabăra campioanei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga 1 după succesul cu Academica Clinceni, dar fotbaliştii campioanei nu au avut deloc o misiune uşoară. Înfrângerea cu Poli Iaşi şi mai ales Dan Petrescu au pus o presiune uriaşă pe umerii clujenilor.

După ce a pierdut două din ultimele cinci meciuri disputate în Liga 1 (1-3 cu Viitorul şi 1-2 cu Poli Iaşi), CFR Cluj pare să îşi fi regăsit ritmul în faţa Clinceniului, echipă pe care a învins-o la scor de neprezentare.

Pentru campioana României urmează acum returul cu Rennes, din grupele UEFA Europa League. 

"A fost un meci greu, cu o echipă care se închide foarte bine. Nu ne-am creat foarte multe ocazii în prima repriză, după acel gol au ieşit şi ei la joc şi am avut mai multe spaţii. Mă bucur că am reuşit să dau gol, fiindcă fata mea împlineşte astăzi 5 ani şi am ţinut neapărat să-i fac un cadou.

(Ce v-a spus Petrescu la pauză?)
Nu aţi vrea să ştiţi ce a fost la noi în vestiar la pauză. E bine că ne-a trezit. Oricum eram şi noi conştienţi că acest meci trebuie câştigat, chiar dacă dădeam gol în ultimul minut. Toţi adversarii care vin aici se motivează foarte bine, îşi dau viaţa. 

(Despre Rennes)
E clar că o să avem un moral bun. Sincer am venit după o înfrângere ruşinoasă, în care cred că toţi băieţii ne-a fost ruşine să ieşim pe stradă. A fost chiar o înfrângere dureroasă, după care multe nopţi nu am dormit. E bine că ne-am trezit, e bine că echipa a avut reacţie.

Nu ştiu cum va arăta Rennes, e important cum vom arăta noi. Noi acasă avem aşa un plus de forţă, ne mobilizăm mult mai bine şi e clar că acasă avem un avantaj mare, pentru că meciurile tari pe care le-am jucat aici am reuşit să ieşim învingători", a declarat Ciprian Deac la finalul meciului Clinceni - CFR Cluj.
 

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescudeac 

viewscnt
Articole similare