Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nuli în deplasare! U Cluj, învinsă şi la Piteşti de FC Argeş

VIDEO | Nuli în deplasare! U Cluj, învinsă şi la Piteşti de FC Argeş

Liga 2

Comentarii

Etapa a şaptea din Liga a 2 s-a încheiat la Piteşti. FC Argeş a bătut-o pe Universitatea Cluj cu 2-1 şi a urcat pe locul 5 în clasament.

Ultimul meci al rundei a 7-a din Liga 2 a adus faţă în faţă două dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc. Universitatea Cluj nu a reuşit nici acum să obţină primul punct în deplasare în acest sezon. A fost învinsă, la fel ca în partidele cu ASU Poli Timişoara şi Chindia.

A fost 2-1 pentru piteşeni care s-au impus graţie unui start perfect. Conduceau cu 2-0 încă din minutul 21 iar graţie succesului sunt acum pe locul cinci, la un singur punct de podium. După această înfrângere, clujenii antrenaţi de Adrian Falub au ratat şansa să ajungă mai aprope de locurile promovabile. Sunt abia pe locul opt, cu 12 puncte. 

 


 

min 90+2 Gol U Cluj: Goga marcheză cu o lovitură de cap în urma unui corner, 2-1 

 

 

min 21 Gol FC Argeş: După o fază similară cu cea de la primul gol, Panait înscrie al doilea fol al echipei sale, 2-0 pentru piteşteni 

 

 

min 8 Gol FC Argeş: Buhăescu deschide scorul cu o lovitură de cap în urma unei lovituri libere, 1-0 pentru gazde  

 

 


Aflate la egalitate de puncte, câte 12 pentru fiecare, FC Argeş şi Universitatea Cluj se întâlnesc în ultimul meci al etapei a şaptea. Ambele au nevoie disperată de victorie pentru a ţine aproape de liderul Academica Clinceni, care, până acum, are un parcurs aproape perfect, cu şase victorii şi o singură înfrângere.

În acest moment, Universitatea Cluj are două victorii consecutive, cu Luceafărul Oradea şi cu Aerostar Bacău, în timp ce, FC Argeş n-a pierdut niciun meci în acest sezon. Are trei remize şi trei victorii în primele şase etape. Nu rataţi meciul dintre FC Argeş şi Universitatea Cluj, de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 2 şi LIVE ONLINE pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: pitestifc argesaerostarbacau 

viewscnt
Articole similare