Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nume noi la antrenamentul celor de la FCSB după eşecul din Europa League: "E un jucător care a avut continuitate"

VIDEO | Nume noi la antrenamentul celor de la FCSB după eşecul din Europa League: "E un jucător care a avut continuitate"

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut, duminică dimineaţă, unul dintre antrenamentele dinaintea meciului de campionat cu Astra Giurgiu, care va fi transmis în direct la Telekom Sport 1, luni, de la ora 21:00. La antrenament au fost prezenţi şi cei mai noi jucători transferaţi de vicecampioana României.

FCSB a fost la un pas de o ruşine monumentală în turul doi din UEFA Europa League. Echipa antrenată la acel moment de Bogdan Andone a pierdut cu 2-3 meciul retur cu Alashkert, dar s-a calificat mai departe datorită rezultatului din tur. 

Imediat după meci, Andone şi-a anunţat demisia, iar în zilele următoare, Gigi Becali a făcut, de urgenţă, câteva transferuri. Valentin Creţu de la Gaz Metan Mediaş, Aristidis Soiledis de la FC Botoşani şi polonezul Gikiewicz au semnat în această săptămână cu FCSB şi s-au antrenat cu restul colegilor înainte de partida cu Astra. 

"E un jucător care a avut continuitate. Cum să nu! Orice jucător, în momentul în care ajunge la nivelul ăsta, nu ar trebui să aibă nici un fel de problemă când schimbă echipa", a spus interimarul Andronache despre Valentin Creţu. 

Harlem Gnohere şi Mihai Roman, care se pregătesc de revenire, s-au antrenat separat. 

Afla mai multe despre: fcsbantrenament 

viewscnt
Articole similare