Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Numele lor vor fi scrise într-un caiet”. Modul inedit prin care Ciobotariu îşi motivează elevii înainte de Botoşani - FCSB

VIDEO | ”Numele lor vor fi scrise într-un caiet”. Modul inedit prin care Ciobotariu îşi motivează elevii înainte de Botoşani - FCSB

FC Botoșani

Comentarii

Liviu Ciobotariu a anunţat modul prin care îşi va motiva fotbaliştii de la Botoşani pentru meciul cu FCSB. Dinamovist declarat, Ciobi recunoaşte că meciul cu rivalii roş-albaştri este unul special.

Toată lumea ştie, nu pot să ascund faptul că simpatizez cu Dinamo. Este un lucru normal, pentru că am jucat acolo, am antrenat la Dinamo, am copilul care joacă la Dinamo, se cunoaşte simpatia mea faţă de această echipă. Este clar că faţă de FCSB există o rivalitate de foarte mult timp.

Acum sunt la Botoşani, îmi doresc atât eu cât şi jucătoriii să câştigăm în primul rând pentru punctele puse în joc, în al doilea rând pentru faptul că nu am reuşit niciodată să câştigăm împotriva lor. Putem intra în istorie acum.

Numele lor vor rămâne scrise într-un caiet, vor fi jucătorii care au învins FCSB”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Botoşani - FCSB se joacă duminică, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 3. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi văzute, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ciobotariufcsbbotosani,  

viewscnt
Articole similare