Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O decizie cât un campionat! Colţescu a dictat penalty pentru CFR Cluj cu Farul Constanţa, dar a întors decizia cu VAR. Dan Petrescu, înmărmurit pe bancă

VIDEO | O decizie cât un campionat! Colţescu a dictat penalty pentru CFR Cluj cu Farul Constanţa, dar a întors decizia cu VAR. Dan Petrescu, înmărmurit pe bancă

Farul Constanța

Comentarii

Ultimele minute ale victoriei Farului Constanţa cu CFR Cluj, scor 1-0, au fost marcate de decizia centralului Sebastian Colţescu, care a întors un penalty dictat iniţial pentru campionii en titre.

Farul Constanţa a scăpat în câştigătoare cu CFR Cluj, după ce Sebastian Colţescu a anulat un penalty

Farul Constanţa a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

După o primă repriză fără gol, Farul a deschis scorul în minutul 53. Grameni a pasat lui Băluţă, iar acesta a trimis lui Mazilu, care a înscris. 

În minutul 89 Gustavo Marins şi Janga au intrat la un balon în careul gazdelor, arbitrul Sebastian Colţescu a dictat iniţial penalti, dar, după intervenţia VAR, a anulat lovitura de pedeapsă, considerând că Marins a lovit mingea.

De pe margine, Dan Petrescu a fost nemulţumit, iar imediat a urmat o încăierare între jucătorii de pe teren. 

Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte, la patru puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care are 38 de puncte. Este prima înfrângere suferită de clujeni în acest play-off.

VIDEO | Penalty-ul anulat de Sebastian Colţescu la VAR, în Farul Constanţa - CFR Cluj

VIDEO | Rezumat Farul Constanţa - CFR Cluj 1-0, în Superligă

Afla mai multe despre: farul constantacfr clujdan petrescusebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare