Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O declaraţie apărută în L'Equipe despre Hervin Ongenda l-a scos din sărite pe Marius Croitoru: ”Noi avem trei oferte pentru el”

VIDEO | O declaraţie apărută în L'Equipe despre Hervin Ongenda l-a scos din sărite pe Marius Croitoru: ”Noi avem trei oferte pentru el”

Superliga

Comentarii

Marius Croitoru l-a atacat pe impresarul lui Hervin Ongenda, după ce acesta a declarat în presa din Franţa că are o ofertă de 100.000 de euro pentru mijlocaşul de 24 de ani.

Hervin Ongenda este în acest început de sezon unul dintre cei mai buni jucători de la FC Botoşani, dar Marius Croitoru are bătăi de cap cu impresarul acestuia, care pare că este pornit să-l transfere. Antrenorul lui FC Botoşani s-a declarat foarte nemulţumit de atitudinea lui Daniele Pinna - agentul lui Ongenda - mai ales după ce acesta a declarat în presa din Franţa că are o ofertă de 100.000 de euro:

”Nu este nimic adevărat, din punctul meu de vedere, pentru că clubul nu a primit nicio ofertă. Iar eu, ca impresar al lui Hervin, să mă laud că am o ofertă de 100.000 sunt penibil. Deja e jenant, să poţi să spui că un jucător de valoarea lui Hervin, să ieşi în ziar, în L'Equipe şi să spui că ce ofertă are Hervin, de 100.000 de euro. Noi avem la club trei oferte mult mai mari decât aceasta, de 100.000. Adică, să-ţi permiţi să ieşi într-un ziar şi să spui că Hervin Ongenda are ofertă de 100.000, ca şi când ar avea de două milioane sau de zece milioane, eu cred că e puţin deranjant nu pentru noi, ca şi club, pentru el, ca fotbalist. Să ţipi în gura mare că ai o ofertă de 100.000 de euro, ca şi cum ai fi la tarabă.

El are nişte impresari în Italia şi în Franţa, care cred că aici, la Botoşani, toţi sunt deştepţi şi numai noi nu ne pricepem la fotbal. Nu, greşit. Ei trebuie să înţeleagă şi să aibă mai mult respect faţă de acest club, pentru că acest club l-a luat de nicăieri şi l-a făcut din nou să spere la un viitor mai bun. Dar să nu ia clubul la mişto, pentru că nu permit. Cota lui acum, din punctul meu de vedere, e undeva la două milioane de euro. Hervin a demonstrat tuturor în acest început de campionat că este cel mai bun mijlocaş din România”
, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare