Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O echipă de juniori de la Dinamo a reuşit o performanţă incredibilă. Oficialii clubului i-au premiat la pauza meciului cu Astra

VIDEO | O echipă de juniori de la Dinamo a reuşit o performanţă incredibilă. Oficialii clubului i-au premiat la pauza meciului cu Astragalerie foto

Superliga

Comentarii

Oficialii lui Dinamo au premiat la pauza meciului cu Astra grupa de copii născuţi în 2007, după un turneu pe care l-au avut la Braşov şi l-au câştigat categoric.

Dinamo este unul dintre cluburile din ţară cu cele mai puternice centre de juniori. Copiii legitimaţi în Ştefan cel Mare domină, alături de Viitorul, competiţiile care le sunt dedicate. Într-o astfel de competiţie, desfăşurată la Braşov şi la care a participa generaţia din 2007, puştii lui Dinamo au câştigat turneul fără drept de apel.

Tinerii jucătorii au marcat nu mai puţin de 37 de goluri şi n-au primit nici măcar unul. Oficialii lui Dinamo au decis să-i premieze pentru această performanţă şi, la pauza meciului cu Astra, au fost invitaţi pe teren şi au primit diplome.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamo 2007turneuliga 1astra 

viewscnt
Articole similare