Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O echipă din Premier League vrea să renunţe la stadionul legendar pentru o nouă arenă care va costa peste jumătate de miliard de euro

VIDEO | O echipă din Premier League vrea să renunţe la stadionul legendar pentru o nouă arenă care va costa peste jumătate de miliard de eurogalerie foto

Premier League

Comentarii

Conducerea lui Everton a anunţat că plănuieşte mutarea echipei pe un nou stadion din vara anului 2023. Arena va avea o capacitate de 52.000 de locuri şi va costa 560 de milioane de euro.

Everton are la dispoziţie patru ani pentru construirea noii arene. Englezii vor ca stadionul să fie amplasat în zona vechilor docuri din Liverpool, iar una dintre tribune va fi amplasată la doar câţiva metri de malul râului Mersey.

Everton nu s-a decis încă dacă noua arenă se va numi tot Goodison Park.

Peluza galeriei va avea o capacitate de 13.000 de locuri, iar englezii vor să fie ca o replică a "Zidului Galben" de la Dormund (peluza galeriei de la Borussia Dortmund).

Everton joacă de 127 de ani pe Goodison Park. Actuala arenă are o capacitate de 39.000 de locuri, iar o mărire a capacităţii ar fi o povară atât financiară, cât şi inginerească.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stadionevertongoodison park 

viewscnt
Articole similare