Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O femeie arbitru a izbucnit în hohote de plâns după un gest extrem de urât făcut de un jucător, în ligile inferioare. Soţul tinerei se afla şi el pe teren

VIDEO | O femeie arbitru a izbucnit în hohote de plâns după un gest extrem de urât făcut de un jucător, în ligile inferioare. Soţul tinerei se afla şi el pe terengalerie foto

Campionate

Comentarii

O femeie arbitru a trecut printr-un moment neplăcut după ce un gest urât făcut de un tânăr jucător.

O femeie arbitru din ligile inferioare ale Rusiei a izbucnit în plâns după un gest lipsit de fair-play făcut de un jucător care a fost nemulţumit de o decizie luată de tuşieră.

Nemulţumit, tânărul jucător a şutat intenţionat înspre tuşieră, mingea a trecut pe lângă ea, dar femeia s-a speriat şi a început să plângă.

O femeie arbitru a început să plângă după un gest urât făcut de un tânăr jucător

Nina Zobova, o femeie arbitru din Rusia, a fost tuşieră la partida dintre FC Starmix şi FC Basemenent, din ligile inferioare ale Rusiei şi a trăit una dintre cele mai urâte experienţe din carieră.

În minutul 24, la o fază de atac a celor de la Basement, tânăr a arătat corner. Însă Anton Volkov, jucător la Starmix, a crezut iniţial că femeia arbitru a dictat fault pentru echipa sa.

După ce s-a lămurit că este doar lovitură de colţ, Volkov s-a enervat, a ţipat la tuşieră şi a şutat mingea în direcţia Ninei Zobova. Balonul a trecut pe lângă capul ei, dar femeia s-a speriat şi a început să plângă.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MOMENTUL ÎN CARE NINA ZABOVA IZBUCNEŞTE ÎN PLÂNS!

Yuriy Aponasenko, centralul partidei, a intervenit şi s-a asigurat că Nina Zobova n-a fost atinsă de minge: ”Te simţi bine? Ai fost lovită în cap?”, a întrebat-o arbitrul. Femeia a negat că a fost atinsă, în timp ce-şi ştergea lacrimile.

Volkov şi-a dat seama de gestul său şi a mers pentru a-şi prezenta scuzele: ”Sincer, nu am vrut, n-am vrut, îmi cer scuze”. Totuşi, jucătorul a primit cartonaş galben după acest gest.

Centralul Yuriy Aponasenko a îmbrăţişat-o apoi pe tânăra arbitră şi s-a asigurat că ea poate continua meciul.

Interesant este că rezervă la acest meci a fost Maxim Zobov, soţul asistentei care a izbucnit în plâns. Cei doi au discutat la pauză despre acea fază.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rusia 

viewscnt
Articole similare