Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă conferinţă memorabilă a lui Stoican. N-a mai făcut scandal, dar a glumit cu toată lumea: "Are şi el copii de crescut. Vin şi banii"

VIDEO | O nouă conferinţă memorabilă a lui Stoican. N-a mai făcut scandal, dar a glumit cu toată lumea: "Are şi el copii de crescut. Vin şi banii"

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi are un meci dificil în cea de-a patra etapă din play-out. Jucătorii lui Flavius Stoican joacă la Hermannstadt, iar înaintea partidei au primit şi o veste bună.

Chiar înainte de a intra în a treia lună în care nu şi-au primit salariile, fotbaliştii lui Stoican au fost anunţaţi că vor încasa salariul pe una dintre lunile restante, astfel încât să nu îndeplinească toate condiţiile pentru a-şi depune memoriu.

"Important era să se găsească un obiectiv şi pentru primul loc din play-out. Mie, ca antrenor, mi-e mult mai ok să-i motivez pentru a câştiga ceva şi nu pentru a evita ceva. Important e să ne gândim că mergem pe locul 7 şi e un loc bun.

Mai vin şi banii din drepturile tv, mai multe pentru club, n-o să mai fie dezamăgire că sunt întârzieri la salariu. O să accepte cu mai multă uşurinţă şi Mihalache că are şi el copii de crescut şi atunci când banii sunt la zi, parcă-l văd şi mai zâmbitor la conferinţa de presă, că acum e cam serios. Dar vor veni banii, stai liniştit" , a declarat Flavius Stoican. 

"Domnul preşedinte ne-a asigurat că până pe 15 vom lua cel puţin un salariu. Rămânem cu un salariu şi jumătate restant. Cum a zis şi domnul... Mister, nu sunt importanţi banii. Trebuie să câştigăm şi banii vor veni" , a spus Ovidiu Mihalache.

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iasihermannstadt 

viewscnt
Articole similare