Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă evoluţie excelentă pentru golgeterul Craiovei şi o declaraţie de dragoste: ”Nu mă gândesc să plec, iubesc acest club”

VIDEO | O nouă evoluţie excelentă pentru golgeterul Craiovei şi o declaraţie de dragoste: ”Nu mă gândesc să plec, iubesc acest club”
Comentarii

Formaţia CSU Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică aproape de la început.

Alexandru Mitriţă a fost cel mai bun jucător al oltenilor, iar la final s-a declarat mulţumit de victorie şi de prestaţia sa: ”Pe plan personal sunt bucuros că marchez şi îmi ajut echipa. Altfel, e important că am marcat multe goluri şi am câştigat. De trei meciuri nu începem bine meciurile, dar în a doua repriză ne revenim. Nu ştiu de ce, poate că venim de la vestiare cu altă atitudine”

Vedeta Craiovei a comentat la microfonul Telekom Sport şi momentul neplăcut al accidentării lui Mihăilă: ”A fost un moment urât, sper să nu se mai întâmple niciodată aşa ceva. Am fost şocat. Mihăilă e bine acum e conştient, asta contează”

Provocat de reporterul Telekom Sport, Anda Maxim, Alex Mitriţă a explicat ce planuri de viitor are. Deşi traversează cel mai bun moment probabil al carierei sale, starul oltenilor îşi declară dragostea pentru actuala sa echipă: ”Nu mă gândesc la un transfer. Sunt foarte bucuros aici, iubesc Craiova şi nu mă gândesc să plec”

Pe finalul meciului, Mitriţă putea marca pentru 3-0, dar a ales să-i paseze coechipierului său, Koljic: ”I-am făcut un cadou lui Koljic. Ne ajutăm reciproc. E colegul meu şi mă bucur mult pentru el că marchează. Important e că echipa noastră merge bine. Vă daţi seama că îmi doresc să marchez cât mai mult” a încheiat Mitriţă. 

Afla mai multe despre: alexandru mitriţău craiova,  

viewscnt
Articole similare