Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă generaţie de senzaţie pentru Gică Hagi! Juniorii U17, victorie în faţa lui Real Madrid. Aici ai rezumatul partidei

VIDEO | O nouă generaţie de senzaţie pentru Gică Hagi! Juniorii U17, victorie în faţa lui Real Madrid. Aici ai rezumatul partidei

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi pregăteşte o nouă generaţie excelentă la Academie. Echipa U17 de la Academia Hagi a reuşit o victorie extrem de importantă în faţa celor de la Real Madrid.

Academia Hagi a obţinut o victorie senzaţională în faţa lui Real Madrid. Puştii de la U17 au câştigat cu 2-1 meciul cu Real de la Puskas Cup 2019, asta după ce, în meciul de debut, s-au impus şi în faţa celor de la Honved, scor 3-1. Următorul meci din competiţie va fi duminică, de la 16:15, contra celor de la Flamengo Rio de Janeiro, după cum scrie academiahagi.ro.

Real Madrid U17 a deschis scorul în minutul 6, prin Israel Salazar Piriz, dar Academia Hagi a întors imediat rezultatul prin "dubla" lui Filip Ilie! Până în final nu s-a mai înscris.

Au evoluat pentru Academia Hagi U17: Stănciulescu - Bileca, Dănuleasa (41 Bîrzu), Sîrbu, Grosu - Mălăele (47 Voicu), Popescu, Grameni - Mustacă (31 Bodişteanu), Ilie (31 Munteanu), Mihai (31 Pocol).

Afla mai multe despre: viitorulreal madrid,  

viewscnt
Articole similare