Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă înfrângere pentru dinamovişti. Fuchse Berlin - Dinamo Bucureşti, scor 33-29, în grupa B a EHF European League!

VIDEO | O nouă înfrângere pentru dinamovişti. Fuchse Berlin - Dinamo Bucureşti, scor 33-29, în grupa B a EHF European League!

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a fost învinsă, marţi, în deplasare, de formaţia germană Fuchse Berlin, scor 33-29 (15-12), în al patrulea meci din grupa B a European League. Este al treilea eşec al dinamoviştilor în grupă.

VIDEO | Fuchse Berlin - Dinamo Bucureşti 33-29, în European League

Dinamo a înregistrat al treilea eşec în grupele EHF European League. A pierdut la patru goluri diferenţă în deplasarea de la Fuchse Berlin şi a rămas cu doar două puncte în clasamentul grupei B.

Deşi au avut în Heidarirad un adevărat înger păzitor între buturi, câinii au intrat în dezavantaj de trei goluri la cabine.

Dinamo a avut un start bun de repriză a doua, a reuşit să egaleze la 19, dar Fuchse a călcat pedala de acceleraţie şi s-a distanţat repede la şase lungimi. În final s-a terminat 33 la 29 pentru nemţi, care sunt liderii grupei B cu victorii pe linie.

Principalii marcatori pentru Dinamo a fost Gavriloaia 6 goluri, Diogo Hebo 6, Mamdouh 5, Negru 4, Kuduz 4.

Returul din sala Dinamo este programat marţea viitoare, de la 17.30.

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program: cu Fuchse Berlin (acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare