Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă lovitură dată de FCSB? A fost transferat pe o sumă modică, iar acum face spectacol. Ce performanţe a reuşit în ultimul meci

VIDEO | O nouă lovitură dată de FCSB? A fost transferat pe o sumă modică, iar acum face spectacol. Ce performanţe a reuşit în ultimul meci

Superliga

Comentarii

Daniel Benzar, fratele lui Romario Benzar, a fost omul meciului în Timişoara - Voluntari 2-3. Mijlocaşul împrumutat de la FCSB a reuşit un gol şi a scos două lovituri de la 11 metri. Benzar va reveni în vară la FCSB.VIDEO | O nouă lovitură dată de FCSB? Daniel Benzar a făcut spectacol în ultimul meci

Împrumutul la FC Voluntari i-a prins bine lui Daniel Benzar. Mijlocaşul de 20 de ani este în creştere de formă, lucru demonstrat şi în meciul de la Timişoara. Daniel Benzar a deschis scorul în minutul 7, după  ce a profitat de o respingere a portarului advers.



În minutul 42, Daniel Benzar a scos un penalty, după ce a fost faultat în careu într-o poziţie foarte bună. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marinescu.



În minutul 57, jucătorul lui FC Voluntari a ieşit din nou la rampă. Daniel Benzar a încercat să dribleze un adversar în careu, dar a fost faultat. Penalty-ul a fost însă ratat de Bălan.



Daniel Benzar a reuşit în acest sezon trei goluri, dintre care două pentru FCSB - în prima parte a campionatului. Însă tânărul mijlocaş ofensiv a impresionat de fiecare dată când a avut ocazia să joace.

Daniel Benzar s-a format la LPS Banatul, de unde a fost transferat de FCSB, în vara lui 2015, contra a 10.000 de euro. Este fratele mai mic al lui Romario Benzar, se evidenţiază mai ales prin tehnică, iar acest sezon a făcut pasul la seniorii FCSB-ului. În ultimii doi ani, Daniel Benzar a fost împrumutat la Academica Clinceni. Site-ul transfermarkt.com l-a cotat la 450.000 de euro. Împrumutul la FC Voluntari îi expiră în vară şi sunt şanse mari să fie păstrat în lotul FCSB-ului pentru sezonul următor.

Afla mai multe despre: daniel benzarfcsbfc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare