Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă ”nebunie” din partea lui Stoican! Afară sunt -15 grade, dar antrenorul s-a ”aprins”: ”Putem să jucăm şi în maiouri”

VIDEO | O nouă ”nebunie” din partea lui Stoican! Afară sunt -15 grade, dar antrenorul s-a ”aprins”: ”Putem să jucăm şi în maiouri”

CSM Poli Iași

Comentarii

Nu există nicio conferinţă susţinută de Flavius Stoican în care tehnicianul lui Poli Iaşi să nu ofere ”material” bun. Chiar dacă nu a mai făcut show-ul de dinaintea jocului cu FCSB, antrenorul celor de la Iaşi nu a dezamăgit nici înainte de confruntarea cu Botoşani.

Stoican nu ţine cont de vremea de afară şi spune că e gata ca jucătorii săi să joace şi în maiouri pentru a reuşi să câştige jocul cu Botoşani.

Ne aşteaptă o partidă foarte, foarte importantă. Una dintre finalele din acest an, pentru că noi considerăm că fiecare partidă din acest an este o finală. Chiar dacă sunt şanse mici, speranţele rămân în continuare că putem ajunge acolo sus. Indiferent de situaţie, sunt convins că va fi un meci spectaculos, un meci aprig.

Indiferent dacă va fi apă pe teren, dacă va ninge, dacă va fi gheaţă sau iarbă, noi trebuie să facem un joc mare.

Putem să jucăm şi în maiouri. Noi ne gândim să câştigăm acest meci, chiar dacă este o echipă foarte bună. Nu vreau să ne apese astfel de lucruri, că e mânecă scurtă, că e lungă, că e maiou. Noi trebuie să jucăm”, a spus Stoican.

Afla mai multe despre: poli iasistoicanbotosani,  

viewscnt
Articole similare