Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă victorie pentru elevii lui Viorel Moldovan. Chindia Târgovişte a urcat pe locul 2 în Liga a 2-a

VIDEO | O nouă victorie pentru elevii lui Viorel Moldovan. Chindia Târgovişte a urcat pe locul 2 în Liga a 2-a

Liga 2

Comentarii

Etapa cu numărul 29 din Liga a 2-a s-a terminat cu victoria Chindiei Târgovişte, 2-0, pe terenul celor de la Ripensia Timişoara.

Liviu Mihai a deschis scorul din lovitură liberă în minutul 11. Gazdele nu au contat nici în repriza a doua şi le-au permis oaspeţilor să înscrie şi golul doi. Mihai Leca a ajuns la cota 3 în acest sezon. Finalul a fost stricat de ploaie, care a îmbibat terenul cu apă. Chindia e pe locul 2, la patru puncte în spatele liderului Clinceni. 


Dacă nu va pierde, Chindia va ajunge din nou pe loc promovabil. Echipa lui Viorel Moldovan va profita astfel de paşii greşiţi ai celor de la Petrolul şi Sportul Snagov care au pierdut în această rundă. În caz că vor obţine un succes în faţa bănăţenilor, târgoviştenii vor pune trei puncte între ei şi Universitatea Cluj, ardelenii ajungând astfel pe loc de baraj. Chindia vine după un succes facil în faţa lanternei roşii, Dacia Unirea Brăila, dar în urmă cu aproape două săptămâni a pierdut precedenta deplasare, pe terenul Farului.

  • LIVE VIDEO | Ripensia - Chindia, astăzi, ora 17:30, Telekom Sport 2

Ripensia în schimb nu este total scăpată de griji. Trupa antrenată de Alexandru Pelici a pierdut un singur meci din ultimele 10 partide jucate acasă în campionat şi este acum la şase puncte de ocupanta primului loc retrogradabil, Daco-Getica. În tur, meciul dintre cele două a fost unul foarte spectaculos, iar Chindia s-a impus cu 4-2. A fost un succes cu repetiţie după ce în sezonul trecut, roş-albaştrii antrenaţi atunci de Nicolae Croitoru au câştigat pe Bega cu 3-2. 

Afla mai multe despre: ripensiachindialiga 2 

viewscnt
Articole similare