Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă victorie pentru Gaz Metan. A învins o campioană din Europa

VIDEO | O nouă victorie pentru Gaz Metan. A învins o campioană din Europagalerie foto
Comentarii

Formaţia pregătită de tehnicianul Edward Iordănescu a învins cu scorul de 2-0 pe Lincoln Red Imps, campioana Gibraltarului. Nasser Chamed şi Ely Fernandes au semnat reuşitele alb-negrilor.

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 6. Autorul golului a fost Nasser Chamed. Gruparea de pe Târnava Mare şi-a dublat avantajul în minutul 15, după lovitura de pedeapsă transformată de Ely Fernandes. Acesta a fost şi scorul final al întâlnirii care a bifat al doilea succes pentru Gaz Metan în Spania.
 
Tehnicianul Edward Iordănescu a trimis în teren un prim unsprezece format din Ricardo Batista, Marian Pleaşcă, Răzvan Popa, Ionuţ Larie, Răzvan Trif, Romeo Roberto, Lukas Droppa, Stephan Drăghici, Sergiu Ciocan, Nasser Chamed şi Ely Fernandes. Din debutul actului secund au fost trimişi în teren Valentin Creţu, Marius Constantin, Mite Cikarski, Neluţ Roşu, Darius Olaru, Bogdan Jica şi Dănuţ Micula.
 
"A fost un meci un meci încrâncenat, Ne bucurăm că nu am primit gol. Suntem fericiţi când nu primim gol şi când facem un joc ofensiv şi echilibrat." a declarat Valentin Creţu pentru Telekom Sport. 

Gaz Metan va disputa următoarea partidă de verificare joi seara în compania formaţiei Charlton Athletic.
 

Afla mai multe despre: gazmetanamicallincolngibraltar 

viewscnt
Articole similare