Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă victorie pentru Milan, liderul din Serie A! Ce au făcut Atalanta şi Genoa

VIDEO | O nouă victorie pentru Milan, liderul din Serie A! Ce au făcut Atalanta şi Genoa

Serie A

Comentarii

Milan va mai petrece cel puţin o etapă pe primul loc în Italia. Diavolii au învins-o pe Torino, după o primă repriză bună. Leao a marcat primul, cu un şut deviat. Portughezul a ajuns la cinci goluri în campionat. Kessie a stabilit scorul final din penalty. În final, Zlatan a demostrat că este pregătit după o lună şi jumătate de indisponibilitate şi a prins ultimele cinci minute ale partidei.

Atalanta a redevenit echipa nebună de anul trecut. Trupa din Bergamo a făcut spectacol în deplasarea cu Benevento. În afara victoriei la scor, Atalanta a reuşit şi nişte goluri foarte spectaculoase. Ilicici şi Toloi au înscris primii pentru Zeiţă. Finalul le-a aparţinut celor doi atacanţi columbieni. Zapata a făcut 3-1, iar Muriel, intrat pe parcurs a înscris golul meciului şi a ajuns la cinci etape consecutive cu gol marcat.

Genoa a obţinut a doua sa victorie pe teren propriu în acest campionat, după meciul cu Bologna. Abia adus sub formă de împrumut de la Fenerbahce, Zajc a înscris înainte de pauză pentru grifoni. Destro a stabilit scorul final la 10 minute de la reluare, iar Genoa a urcat peste linia retrogradării.

Afla mai multe despre: serie avideorezumate 

viewscnt
Articole similare