Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "O să vezi!" Petrescu l-a sunat pe Hagi înainte ca Ianis să dea gol la Rangers, "Regele" i-a dat telefon după meci. Ce au discutat cei doi grei din Generaţia de Aur

VIDEO | "O să vezi!" Petrescu l-a sunat pe Hagi înainte ca Ianis să dea gol la Rangers, "Regele" i-a dat telefon după meci. Ce au discutat cei doi grei din Generaţia de Aur

Stranieri

Comentarii

Dan Petrescu (57 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea meciului Gaz Metan - CFR Cluj, despre golul lui Ianis Hagi (21 de ani). "Bursucul" a dezvăluit că a discutat cu Gică Hagi chiar înaintea meciului în care a marcat Ianis, iar "Regele" l-a sunat imediat după partidă înapoi.

Antrenorul CFR-ului e foarte fericit pentru Ianis şi i-a transmis lui Gică Hagi că fiul său a ales foarte bine când a semnat cu Glasgow Rangers. Petrescu spune că era important ca Ianis să înceapă cu dreptul aventura pe Ibrox Pakr, pentru a cuceri fanii repede.  

"Tocmai vorbeam cu Gică înainte de meci. Îi spuenam că mă bucur, cum v-am spus şi vouă, că a ales Glasgow. În comparaţie cu Genk, unde a fost, pentru că pe mine nu m-a impresionat ce a făcut el (n.r. - când a ales Genk). Când am auzit că s-a dus la Glasgow Rangers, mi se pare un club extraordinar, fantastic şi i-am zis lui Gică 'sigur a ales bine şi o să vezi'. După ce a dat gol, seara, după meci, m-a sunat. Gică mereu nu uită şi a zis că şi el este foarte fericit. Şi eu i-am zis că sunt foarte fericit pentru el, pentru că, chiar merită Ianis. Este un jucător cu mari calităţi şi era important să înceapă cu dreptul ca să îl iubească fanii. Acolo este foarte improtant să cucereşti fanii imediat", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Ianis Hagi, gol la primul meci ca titular pentru Glasgow Rangers

După ce a jucat 15 minute în primul său meci la Rangers şi i-a cucerit repede pe fani, Ianis Hagi le-a intrat acestora de tot la inimă în primul său meci ca titular. Fiul "Regelui" a marcat şi a adus victoria lui Rangers în meciul cu Hibernian, 2-1, chiar în ziua când Gică Hagi a împlinit 55 de ani. Steven Gerrard, dar şi fanii de pe Ibrox Park, n-au contenit cu laudele la adresa lui Ianis după meci.

Afla mai multe despre: dan petrescuianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare