Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "O seară minunată". În culmea fericirii după ce a distrus-o pe FCSB, Edward Iordănescu a explicat de ce i-a refuzat pe roş-albaştri

VIDEO | "O seară minunată". În culmea fericirii după ce a distrus-o pe FCSB, Edward Iordănescu a explicat de ce i-a refuzat pe roş-albaştri

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş i-a aplicat FCSB-ului cea mai drastică înfrângere în Liga I din ultimii nouă ani. Din 2010, de la celebrul Rapid - Steaua, 5-1, din Giueşti, nu au mai suferit roş-albaştrii un asemenea eşec usturător.

Edi Iordănescu a refuzat oferta FCSB-ului din această vară, dar nu are niciun motiv să regrete. Cu el pe bancă, Gaz Metan Mediaş este una dintre cele mai în formă echipe din Liga I.

Medieşenii au 15 puncte, la fel ca Viitorul şi Poli Iaşi. Cele trei echipe, împreună cu liderul CFR Cluj, sunt singurele care nu au suferit nicio înfrângere în acest campionat. 

"E o seară frumoasă, e o seară minunată, cu o victorie categorică şi având şi la bază un joc extraordinar de frumos, estetic, productiv. Candidează la cel mai frumos joc al campionatului.

(FCSB la Guimaraes)Eu le ţin pumnii. Avem nevoie de puncte în Europa, de echipele noastre în grupe şi FCSB, în ciuda rezultatului, are calitate individuală.

(Spune-ne de Marius Constantin.) A vrut să bată şi-al doilea penalty. Cum l-ai liniştit? Am mai învăţat ceva în seara asta. De obicei când pregătim fazele fixe numim şi executantul de penalty. Numim şi prima opţiune, dar şi a doua opţiune, în caz că unul îl scoate sau nu mai e în teren, dar nu am anticipat până acuma că putem să avem şi două sau trei penalty-uri şi să numesc pentru fiecare în parte. 

(Despre oferta FCSB-ului) Au fost discuţii în vară. Eu am mulţumit respectuos pentru interes, dar eram legat contractual aici. În plus am stilul meu, am maniera mea. Chiar dacă sunt un antrenor tânăr şi la început de drum, consider că sunt definit ca principii şi valori şi pot performa într-un anumit mediu şi anumite condiţii. Sunt aici, aici mi s-a oferit libertate totală. 

Preşedintele află echipa împreună cu dumneavoastră, înainte de meci şi am posibilitatea de a îmi desfăşor activitatea cum îmi doresc", a declarat Edward Iordănescu la finalul meciului Gaz Metan - FCSB.

Afla mai multe despre: edward iordănescufcsbgaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare