Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”O victorie la cel mai oportun moment!” Sergiu Buş, optimist după victoria de la Clinceni: ”Să vină Dinamo!”

VIDEO ”O victorie la cel mai oportun moment!” Sergiu Buş, optimist după victoria de la Clinceni: ”Să vină Dinamo!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Au marcat Vojtus ‘3, ’82 (penalti) pentru Academica şi Chamed ’36, Hora ’41 şi Buş ’49 pentru Gaz Metan.

La finalul partidei, Buş, marcatorul Gazului din minutul 49 a mărturisit că finalul partidei a fost foarte tensionat. Academica a fost la un pas de egalare la chiar ultima fază a meciului: ”Nu ştiu, aţi văzut şi dumneavoastră, a fost un meci chiar foarte greu pentru noi, am întors de la 1-0, am început foarte prost, însă am reuşit să întoarcem, am făcut 2-1, 3-1 iar pe final ca de obicei, tot campionatul acesta noi am strâns din fese. A fost o finală foarte importantă câştigată de noi. O victorie la cel mai oportun moment, mai avem încă un meci la fel de important, cu o echipă foarte iubită în România, dar suntem foarte montaţi şi abia aşteptăm să jucăm contra lor” a mărturisit Buş, la finalul partidei.

În minutul 88, tehnicianul oaspeţilor, Edward Iordănescu, a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Atacantul medieşenilor a vorbit la interviurile de după meci şi despre partida din etapa viitoare contra celor de la Dinamo: ”Probabil în capul jucătorilor moralul nu mai este acelaşi pentru că nu mai au nicio şansă, dar sunt sigur că ei sunt fotbalişti profesionişti şi vin să joace, să se bucure de fotbal pentru că asta au făcut de mici. Noi acasă stăm foarte bine, jucăm foarte bine acasă, oricărei echipe îi e frică de noi. Sunt sigur că o să ne facem jocul, ne vom pregăti foarte bine pentru această a doua finală şi vom face, sper eu, o figură frumoasă” a mai spus atacantul care s-a aflat în această iarnă şi pe lista lui Gigi Becali, la FCSB.


 

Afla mai multe despre: sergiu buşgaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare