Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O zi în izolare cu Ionuţ Nedelcearu: “Antrenamente, relaxare, treburi casnice, totul alături de Peaky”

VIDEO | O zi în izolare cu Ionuţ Nedelcearu: “Antrenamente, relaxare, treburi casnice, totul alături de Peaky”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal continuă seria tricolorilor care împărtăşesc suporterilor cum arată o zi din viaţa lor în pandemie. A venit rândul fundaşului de la Ufa, Ionuţ Nedelcearu.

Ionuţ Nedelcearu se află în această perioadă lângă Bucureşti, în casa familiei de la Dobroeşti, unde se menţine în formă şi petrece timpul cu cei dragi. Pregătirea centralizată a fost înlocuită cu exerciţii în curte, dar internaţionalul român nu se menajează. Are un program cu trei antrenamente pe zi, iar între ele găseşte timp să îşi ajute părinţii şi să se relaxeze.

Mă trezesc la 8 şi jumătate şi primul lucru pe care-l fac sunt câteva exerciţii de înviorare, aproximativ 30 de minute. Apoi, urmează micul-dejun, pregătit de mama. Mă relaxez puţin şi la 11:30 sunt pregătit de antrenamentul cel mai intens al zilei, cel bazat pe exerciţii fizice. Mă adaptez la condiţiile pe care le am, sunt norocos că stau la curte în perioada asta şi găsesc soluţii”, a explicat Nedelcearu.

“Apoi mănânc de prânz şi mă relaxez în curte, la soare, citesc o carte sau mă joc puţin cu Peaky, un Golden Retriver, cel mai nou membru al familiei. Dacă este nevoie ajut şi la treburile casnice, zilele trecute l-am ajutat pe tata să văruiască.  După amiază, lucrez şi la tehnică. E ca în copilărie, mă folosesc de o bară de bătut covoare.  Urmează apoi cina, câteva momente petrecute cu familia şi un film”, a încheiat internaţionalul român.

 

Iată cum se antrenează fotbalistul român. VIDEO: 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare