Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oaidă, remarcatul lui Gigi Becali la debutul în tricoul FCSB. Reacţia jucătorului

VIDEO | Oaidă, remarcatul lui Gigi Becali la debutul în tricoul FCSB. Reacţia jucătorului

FCSB

Comentarii

Fotbalistul venit de la Botoşani a fost unul dintre cei doi jucători veniţi în această vară la echipă care a debutat joi seară în echip antrenată de Bogdan Andone.

Gigi Becali l-a lăudat pe fotbalistul pentru care a plătit 700.000 de euro la începutul anului.
 
"Mă bucur să aud asta, îmi doresc să continui pe această linie, să fac meciuri din ce în ce mai bune, să mă îmbunătăţesc, pentru că sunt conştient că mai am mult de lucrat şi trebuie să muncesc în continuare. Consider că a fost destul de clar, am dominat jocul, ne-am creat foarte multe ocazii, mai ales pe finalul partidei şi consider că a fost un meci bun" a spus mijlocaşul la finalul partidei de la Giurgiu. 
 
 
Şi Belu a jucat prima partidă pentru noua sa echipă. S-a simţit ca acasă la Giurgiu, oraşul care i-a fost casă până să ajungă la vicecampioana României. 
 
"E un teren pe care îl cunosc foarte bine şi mi-a fost mai uşor să îmi găsesc reperele şi să îmi găsesc colegii. Ne bucurăm că au fost atâţia suporteri şi îi mai aşteptăm lângă noi. 
Nu e nicio presiune, eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi să ajut echipa, să îmi fac jocul meu" a fost reacţia fundaşului dreapta după primele minute la FCSB. 
 
 

Afla mai multe despre: fcsboaidăgigi becaliclaudiu belu 

viewscnt
Articole similare