Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Oameni din afara ţării întrebau 'Unde e Hagi?'". Gică Popescu, pus într-o situaţie delicată după decizia controversată luată de FRF: "Am crezut că Figo se ridică şi pleacă"

VIDEO | "Oameni din afara ţării întrebau 'Unde e Hagi?'". Gică Popescu, pus într-o situaţie delicată după decizia controversată luată de FRF: "Am crezut că Figo se ridică şi pleacă"

Fotbal intern

Comentarii

Absenţa lui Gică Hagi de la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, care a avut loc la Bucureşti, la finalul lunii noiembrie, încă are ecouri în fotblul românesc, dar a uimit şi personaje din fotbalul mondial. Dezvăluirea a fost făcută de preşedintele Viitorului, Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Gică Hagi, absent de la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020

Fostul decar al naţionalei României nu a prins lista invitaţilor la tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2020, iar decizia FRF a fost condamnată de persoane importante din fotbalul românesc. Federaţia s-a apărat printr-o scrisoare adresată lui Gică Hagi, dar nici cuvintele lui Răzvan Burleanu nu au liniştit apele. 

Gică Popescu a venit cu noi precizări şi a susţinut că situaţia a fost una de neînţeles pentru persoanele aflate pe lista FRF, care au întrebat despre ce s-a întâmplat cu Gică Hagi: "Cred că la evenimente ca cel din 30 noimebrie, tragerea la sorţi pentru EURO 2020, trebuie să scoatem în faţă ce avem mai bun şi cred că avem mulţi foşti jucători care ne-au reprezentat cu cinste în fotbalul mare, antrenori care ne-au reprezentat... Lăsând la o parte toate disputele care pot apărea între aceşti oameni, trebuie să scoatem în faţă ce avem mai bun în fotbalul românesc. 

Hagi, Mircea Lucescu, Chivu, Dan Petrescu, Mutu, Ienei, Piţurcă. Nu trebuiau să lipsească de la acel eveniment! După care, după acea oră cât a durat evenimentul, puteau face orice. Nu e normal să vină oameni din afara ţării şi să întrebe: 'Unde e Hagi?'. Şi să nu înţeleagă ce s-a întâmplat, când le-am spus că nu a fost invitat. Când le-am spus, am crezut că Figo se ridică şi pleacă. Nu le face cinste celor de la FRF o astfel de abordare, pentru că nu e normal", a declarat oficialul Viitorului pentru Telekom Sport, înainte de FC Voluntari - Viitorul. 

"Îmi era foarte greu să le spun ce s-a întâmplat. Ei au plecat înmărmuriţi, pentru că nu realizau care a fost motivul pentru care Hagi nu a fost invitat. Oamenii nu înţeleg anumite chestiuni şi vin dintr-o lume fotbalistică normală, civilizată, care nu e ca la noi. Nu le-a făcut cinste această abordare celor de la federaţie", a adăugat Gică Popescu.  

Iker Casillas (Spania), Phillip Lahm (Germania), John Sivebæk (Danemarca), Ricardo Carvalho (Portugalia), Marcel Desailly (Franţa), Theodoros Zagorakis (Grecia), João Mário (Portugalia), Figo (Portugalia), Karel Poborsky (Cehia), Ruud Gullit (Olanda), Andrei Arşavin (Rusia), Francesco Totti (Italia) sunt câteva dintre numele invitate de UEFA la evenimentul, care a avut loc la Romexpo, Bucureşti. 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorultragere la sorti euro 2020grupe euro 2020 

viewscnt
Articole similare