Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oana Manea, dezvăluiri de senzaţie din perioada în care era jucătoare! Şi-a analizat toţi antrenorii: ”Este obsedat” vs. ”Am avut divergenţe”

VIDEO | Oana Manea, dezvăluiri de senzaţie din perioada în care era jucătoare! Şi-a analizat toţi antrenorii: ”Este obsedat” vs. ”Am avut divergenţe”

Handbal

Comentarii

Oana Manea s-a retras la finalul sezonului recent încheiat după 18 ani în care a jucat la cel mai înalt nivel. La final de carieră, a făcut o analiză interesantă a antrenorilor pe care i-a avut.

Oana Manea a debutat în handbalul mare la 16 ani, în 2001. A jucat doar la trei cluburi, la Oltchim, la Krim Ljublijana şi CSM Bucureşti, dar a lucrat cu foarte mulţi antrenori. Pe cei pe care i-a avut în România, atât la echipele de club, cât şi la naţională, i-a analizat în emisiunea Zoom Sport. 

Iată ce spune despre fiecare dintre ei:

Gheorghe Tadici: "Este un antrenor dur, dar am avut momente bune şi mai puţin bune cu dumnealui"

Radu Voina: "Este un antrenor bun şi destul de calm"

Anja Andersen: "Am avut o experienţă mică. Mergea mult pe psihologie, ceea ce mie nu imi place şi şedinţe individuale ceea ce eu uram foarte mult"

Jakob Vestergaard: "Este un antrenor bun. Imi plăcea cum pregătea meciurile"

Mette Klit: "Cu toate că era femeie ştia să se impună şi pregătea foarte bine meciurile"

Kim Rassmusen: "Am avut cea mai mare realizare cu el, cu toate că am avut o mică divergenţă cu el, dar la final a fost ok. Cred că este un antrenor norocos"

Aurelian Roşca: "Este un antrenor bun şi ştie ce vrea. Mănâncă handbal pe pâine de când îl cunosc"

Per Johansson: "Mi-a plăcut mult de el ca antrenor şi este mai special prin felul lui de a te motiva"

Helle Thomsen: "Cred că îi trebuia mai mult timp. La jucătoarele şi numele pe care le-a avut îi trebuia mai multă impunere, dar este un om bun"

Magnus Johansson: "Era un om care nu comunica. Mi s-a părut destul de tăcut, dar nici nu a vrut să se lase cunoscut"

Dragan Djukic: "Pas! Este stilul balcanic şi stilul pe care l-am mai văzut la domnul Tadici. Sincer nici nu prea vreau să il caracterizez pe el"

Thomas Ryde: "Am avut o perioadă în care ne-am înţeles bine, dar după Jocurile Olimpice ceva s-a schimbat . Ii urez baftă şi la naţională şi la club la CSM"

Martin Ambros: "Este obsedat de handbal. Are o mare calitate aceea de a fi calm. Poate sta o oră să explice acelaşi lucru"

Afla mai multe despre: oana maneatadicirasmussenantrenordjukic,  

viewscnt
Articole similare