Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Obiectiv clar pentru echipa naţională de handbal feminin: Medalia de aur. Anunţul oficial făcut în Japonia

VIDEO | Obiectiv clar pentru echipa naţională de handbal feminin: Medalia de aur. Anunţul oficial făcut în Japonia

Handbal

Comentarii

Federaţia Internaţională de Handbal a premiat-o pe handbalista din România, Cristina Neagu, pentru evoluţiile sale excelente din anul 2018, atunci când a cucerit pentru a patra oară trofeul pentru "cea mai bună jucătoare a lumii".

Este a patra oară când Cristina Neagu primeşte această distincţie, după cele obţinute în 2010, 2015 şi 2016, iar acum Cristina Neagu îşi doreşte şi o medalie de aur cu echipa naţională a României. Cu toate acestea, cea mai bună jucătoare a planetei este conştientă că acest obiectiv nu se poate realiza la Campionatul Mondial din Japonia. 

"Este foarte greu să obţinem o medalie aici, în Japonia. Obiectul nostru este să ne calificăm mai departe şi să ajungem poate între primele 8 echipe, ca să avem şansa de a juca turneul preolimpic. Mi-aş dori acum medalia de aur alături de echipa naţională a României. Poate să fie de la Campionatul Mondial, European sau de la Jocurile Olimpice şi cu siguranţă îmi doresc o medalie de aur", a declarat Cristina Neagu. 

Cu naţionala României, Neagu a obţinut o medalie de bronz la Campionatul Mondial din 2015 şi o alta de bronz la Europeanul din 2010. În acest moment, după o înfrângere usturătoare cu Spania şi o victorie cu Senegal, România se află pe locul 4 în grupă. Doar primele trei locuri asigură accederea în faza superioară a competiţiei. 

România - Kazakhstan, de la Campionatul Mondial de handbal feminin, se joacă marţi, de la ora 12:00, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: romaniahandbal 

viewscnt
Articole similare