Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Obiectiv neîndeplinit pentru români la Jocurile Europene. Cu ce s-a întors delegaţia şi cât ceruse COSR de la tricolori. "E frustrant!"

VIDEO | Obiectiv neîndeplinit pentru români la Jocurile Europene. Cu ce s-a întors delegaţia şi cât ceruse COSR de la tricolori. "E frustrant!"

Sporturi

Comentarii

123 de sportivi a avut România la Jocurile Europene de la Minsk. Cu doar zece medalii s-au întors delegaţia din Belarus.

COSR îşi propusese un obiectiv de 15 medalii la Jocurile Europene de la Minsk. Tricolorii s-au întors cu o treime lipsă: au fost zece medalii dintre care două de aur, trei de argint şi cinci de bronz. În clasamentul pe medalii delegaţia României a fost abia pe locul 26.
 
Deşi gimnastica nu a fost reprezentată decât de o singură sportivă, Denisa Golgotă, aşteptările erau mari de la ea, mai ales că nu a fost prezente toate ginastele valoroase ale continentului. Golgotă a prins trei finale, dar niciun podium (individual compus - locul 11, bârnă - locul 4, sol - locul 6)
 
"Mai frustrant este că nu a fost nici concurenţa mare. Probabil este presiunea mai mare, (n.r. la Campionatele Mondiale, în vederea calificării la Jocurile Olimpice) dar noi ne vom ocupa de tot ce vom putea pentru a califica echipa", a declarat Denisa Golgotă pentru Telekom Sport. 
 
"Toată lumea vorbeşte despre presiune. Eu zic că sunt două tabere în societatea românească. Cei care trăiesc în trecut şi nu au nicio legătură cu realitatea din gimnastica mondială, de rata de progres pe care au avut-o celelalte naţiuni, de unde am plecat după necalificarea la Rio, deci toţi ne dorim calificarea. Copiii sunt cei pe care îi avem la dispoziţie şi minuni nu se întâmplă în gimnastică", a fost declaraţia antrenorului Forminte pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: gimnasticacosrjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare