Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ocazie imensă ratată de Dorin Goga, contra Rapidului. Adrian Falub şi-a pus mâinile în cap

VIDEO | Ocazie imensă ratată de Dorin Goga, contra Rapidului. Adrian Falub şi-a pus mâinile în cap

Fotbal

Comentarii

Veteranul din atacul celor de la "U" Cluj, Dorin Goga (35 de ani), a ratat o mare ocazie de gol, în derby-ul de duminică dintre U Cluj şi Rapid Bucureşti. Dacă marca, Goga putea aduce cele trei puncte pentru trupa lui Adrian Falub.

În minutul 60 al partidei din Regie, Dorin Goga a primit o pasă foarte bună la 10 metri, faţă-n faţă cu portarul rapidiştilor, însă a tras lamentabil. La final, antrenorul său, Adrian Falub, a declarat că nu se aştepta ca un jucător ca Dorin Goga sa rateze astfel. Aflată într-o "foame" acută de puncte, formaţia din Cluj şi-ar fi putut îmbogăţi vestrea sărăcăcioasă cu altele două.

În acest moment, U Cluj este pe locul 14, cu 18 puncte. Dacă ar fi învins Rapidul, "şepcile roşii" ar fi urcat până pe locul 12, cu 20 de puncte, la egalitate cu SCM Gloria Buzău şi Politehnica Timişoara.

Dorin Goga a evoluat pentru Rapid Bucureşti în anul 2012. Fiindcă avea un contract substanţial, conducererea de la acea vreme a decis să-i rezilieze contractul după numai şase luni. Goga a evoluat 14 meciuri pentru Rapid şi a marcat două goluri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare