Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Octavian Morariu a fost reales în funcţia de preşedinte Rugby Europe. Clip spectaculos postat pe reţelele de socializare

VIDEO | Octavian Morariu a fost reales în funcţia de preşedinte Rugby Europe. Clip spectaculos postat pe reţelele de socializare

Sporturi

Comentarii

Octavian Morariu a fost reales preşedinte Rugby Europe, în cadrul Adunării Generale care s-a desfăşurat on-line. Preşedinte al forului continental din 2013, Octavian Morariu, membru CIO pentru România, a fost reales în funcţie cu 51 de voturi din 63 posibile.

Pentru această poziţie a mai candidat şi actualul vicepreşedinte al Federaţiei Ruse de Rugby, Kirill Yashenkov, care a primit 12 voturi.

Mă bucur ca programul meu #RugbyforAll i-a convins pe majoritatea membrilor Rugby Europe. Prioritatile noastre raman in continuare apararea si promovarea valorilor rugbyului, promovarea unui rugby pentru toate tarile, pentru toti jucatorii (femei, barbati, tineri) si desigur in toate formatele (XV, X, VII, beach rugby, snow rugby, non-contact,). Avem o serie de proiecte votate de Adunarea Generala care vor duce Rugby Europe, mai departe, la nivelul urmator”, a declarat Octavian Morariu.

Acesta conduce Rugby Europe, forul european al sportului cu balonul oval, din 2013 si se află la al treilea mandat consecutiv.

Mandatul de preşedinte câştigat vineri de Octavian Morariu este de 4 ani.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: octavian morariu 

viewscnt
Articole similare