Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Octavian Popescu a dezvăluit fotbalistul cu care se aseamănă. "Îmi place stilul lui, cum driblează şi cum pasează"

VIDEO | Octavian Popescu a dezvăluit fotbalistul cu care se aseamănă. "Îmi place stilul lui, cum driblează şi cum pasează"

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a oferit un interviu în care vorbeşte despre FCSB, despre calităţile sale şi despre fotbalistul care îl inspiră.

Octavian Popescu a dezvăluit fotbalistul cu care se aseamănă

Octavian Popescu are 18 şi evoluează în tricoul celor de la FCSB. Atacantul a evoluat în 19 partide în echipamentul roş-albaştrilor, iar 13 dintre acestea au fost din postura de titular. Patronul, Gigi Becali, are planuri mari pentru Popescu şi vrea să îl vândă pe acesta pentru o sumă mai mare decât cea a lui Dennis Man.

Octavian a acordat un interviu pentru unii dintre partenerii celor de la FCSB, Betano, în care a discutat despre cariera sa, a mai vorbit în legătură cu obiceiurile de dinaintea unui meci şi despre echipa naţională.

"Am fost la un meci cu tata, el fiind dinamovist, cred că aveam opt ani. Am fost împreună la un meci la Dinamo şi după aceea, când am ajuns în maşină, i-am spus că nu mai vreau niciodată să merg la meci la Dinamo", a spus Octavian Popescu.

"Mă uitam la meciuri la televizor şi îmi doream din ce în ce mai mult să ies afară cu prietenii şi să joc fotbal. După aceea am fost la o echipă de fotbal la Titu, dar s-a desfiinţat echipa. O lună nu am jucat fotbal, dar după aceea m-am apucat din nou la Nucet şi de acolo am început… După aceea am venit la Bucureşti şi…(n.r. restul e istorie...) 

Să sperăm! Mă simt onorat şi foarte bine la FCSB, mai ales că staff-ul îmi dă mare încredere şi clubul. Sunt fericit!", a mai spus atacantul celor de la FCSB.

"Îmi place stilul lui, cum driblează şi cum pasează. Câteodată (n.r. înainte de meciuri) mă uit la videoclipuri cu Neymar", a spus Popescu în legătură cu fotbalsitul său prefarat.

"Îi aşteptăm pe stadion, le simţim lipsa şi aş vrea să fie alături de noi, ca şi până acum", a adăugat Octavian cu privire la fanii FCSB-ului.

Octavian Popescu este cotat la 350.000 de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: fcsb gigi becali octavian popescu 

viewscnt
Articole similare