Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Octavian Popescu, afectat pe gazon! S-a abţinut cu greu să nu lăcrimeze. Imaginile dezamăgirii de la FCSB după înfrângerea cu Sepsi

VIDEO | Octavian Popescu, afectat pe gazon! S-a abţinut cu greu să nu lăcrimeze. Imaginile dezamăgirii de la FCSB după înfrângerea cu Sepsi

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu, una dintre revelaţiile de la FCSB din acest sezon, s-a abţinut să nu plângă la finalul înfrângerii cu Sepsi, scor 1-2. FCSB are şi mai multe probleme după ultimul meci din Liga 1.

Octavian Popescu, afectat după FCSB - Sepsi 1-2

Noul "pariu" al lui Gigi Becali, Octavian Popescu, a marcat al treilea gol al sezonului, duminică seara, cu Sepsi, dar reuşita sa nu a putut schimba soarta partidei. Mitrea a adus victoria oaspeţilor pe finalul meciului, iar dezamăgirea a fost uriaşă la FCSB. 

Actualul lider s-ar fi putut distanţa la patru puncte de CFR Cluj, dar s-a încurcat pe teren propriu, la Giurgiu. La final, nervii au cedat. Imediat după ce meciul s-a terminat, Olimpiu Moruţan a avut o reacţie nervoasă la adresa lui Lorant Kovacs, şi a fost cu greu calmat. Chiar şi Leo Grozavu a intervenit să îl liniştească pe mijlocaşul FCSB, care a plecat până la urmă la vestiare. 

Tot după finalul meciului, Octavin Popescu s-a pus pe gazon şi, epuizat, a încercat să se calmeze. Acum, FCSB are probleme şi cu Ionuţ Panţîru, cel care a ieşit accidentat, cu gheaţă în dreptul piciorului. 

VIDEO FCSB - Sepsi 1-2, în play-off-ul Ligii 1

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68. Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbsepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare