Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Octavian Popescu, afectat pe gazon! S-a abţinut cu greu să nu lăcrimeze. Imaginile dezamăgirii de la FCSB după înfrângerea cu Sepsi

VIDEO | Octavian Popescu, afectat pe gazon! S-a abţinut cu greu să nu lăcrimeze. Imaginile dezamăgirii de la FCSB după înfrângerea cu Sepsi

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu, una dintre revelaţiile de la FCSB din acest sezon, s-a abţinut să nu plângă la finalul înfrângerii cu Sepsi, scor 1-2. FCSB are şi mai multe probleme după ultimul meci din Liga 1.

Octavian Popescu, afectat după FCSB - Sepsi 1-2

Noul "pariu" al lui Gigi Becali, Octavian Popescu, a marcat al treilea gol al sezonului, duminică seara, cu Sepsi, dar reuşita sa nu a putut schimba soarta partidei. Mitrea a adus victoria oaspeţilor pe finalul meciului, iar dezamăgirea a fost uriaşă la FCSB. 

Actualul lider s-ar fi putut distanţa la patru puncte de CFR Cluj, dar s-a încurcat pe teren propriu, la Giurgiu. La final, nervii au cedat. Imediat după ce meciul s-a terminat, Olimpiu Moruţan a avut o reacţie nervoasă la adresa lui Lorant Kovacs, şi a fost cu greu calmat. Chiar şi Leo Grozavu a intervenit să îl liniştească pe mijlocaşul FCSB, care a plecat până la urmă la vestiare. 

Tot după finalul meciului, Octavin Popescu s-a pus pe gazon şi, epuizat, a încercat să se calmeze. Acum, FCSB are probleme şi cu Ionuţ Panţîru, cel care a ieşit accidentat, cu gheaţă în dreptul piciorului. 

VIDEO FCSB - Sepsi 1-2, în play-off-ul Ligii 1

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68. Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

viewscnt
Articole similare
Ce super masina de 250 000 de euro si-a luat Simona Halep cu ocazia logodnei