Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ofertă de ultim moment pentru unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB! Ce club a intrat pe fir şi reacţia lui Vintilă

VIDEO | Ofertă de ultim moment pentru unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB! Ce club a intrat pe fir şi reacţia lui Vintilă

FCSB

Comentarii

Cristian Bălgrădean (31 de ani) ar putea s-o părăsească pe FCSB în această iarnă. "Pufi" a intrat în ultimele şase luni de contract cu gruparea roş-albastră şi o echipă din Cipru a intrat pe fir pentru un trasfer. Bogdan Vintilă (47 de ani) a comentat acest subiect, dar a spus că nu îşi face probleme din acest punct de vedere. Antrenorul FCSB spune că goalkeeperul poate fi convins să semneze o nouă înţelgere.

"Pufi" e unul dintre cei mai buni fotbalişti ai FCSB în ultimele două sezoane. Vintilă a spus, la finalul meciului FCSB - Jeonbuk 3-1, că nu-şi face probleme că Bălgrădean va pleca. "(n.r. - Se vorbeşte despre plecarea lui Bălgrădean în Cipru) Cristi Bălgrădean e sub contract cu noi, aşa că eu nu îmi fac probleme despre posibile plecări, despre zvonuri.

(n.r. - Îi expiră contractul în şase luni) Este un portar bun, de care avem nevoie. Problemele de contract se vor rezolva pe parcurs. Nu e o urgenţă, pentru că încă e sub contract cu noi", a spus Bogdan Vintilă, la flash-interviul de după meciul FCSB - Jeonbuk 3-1.

Sosit la FCSB în februarie 2018, Cristi Bălgrădean a devenit rapid unul dintre cei mai buni şi constanţi fotbalişti ai echipei lui Gigi Becali (61 de ani). Din momentul semnării contractului, cel poreclit "Pufi" a stâns 68 de partide şi a păstrat poarta intactă în 32 de meciuri.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bălgrădean, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: balgradeanfcsbofertabogdan vintila 

viewscnt
Articole similare