Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ofertă greu de refuzat pentru Primăria Craiovei: "Fac un gazon de stă mâţu' în coadă. Plătesc eu totul"

VIDEO | Ofertă greu de refuzat pentru Primăria Craiovei: "Fac un gazon de stă mâţu' în coadă. Plătesc eu totul"
Comentarii

Gazonul de pe stadionul Ion Oblemenco a cedat din nou în urma partidei dintre FCU Craiova şi U Cluj, iar în această seară se va juca o nouă partidă. Cea dintre Universitatea Craiova şi Reşiţa.

 Adrian Mititelu se oferă să rezolve gratuit situaţia gazonului de pe Ion Oblemenco. Cere un singur lucru în schimb.

"Eu am făcut gazoane la viaţa mea şi o să fac unul aici altul de stă mâţu' în coadă. Singura condiţie este să mă lase să joc şi eu în Liga 3, în Liga 2, la anul, pe acest stadion până va fi gata al nostru. Ca să nu mai mergem la Severin sau la Târgu Jiu, unde avem de gând să mergem peste trei săptămâni.

Pe ei îi costă 400.000 - 500.000.

Pe mine mă costă mai puţin, dar o să îl fac la fel de bun cum îşi doresc ei. Înţeleg că Rotaru nu are bani să dea pentru gazoane. El e obişnuit să ia. După ce am făcut patru terenuri la Craiova mai fac încă unul. Că eu sunt mai prost. 

Pun şi garanţie bancară şi mă apuc de el în două săptămâni. Şi dacă nu fac un gazon de stă mâţu' în coadă, cel mai frumos din România, în viaţa mea nu mai vorbesc despre fotbal", a declarat Adrian Mititelu.

Piţurcă a transmis Primăriei Craiova că vrea un gazon mixt, iarbă - sintetic.

"Eu îl fac pe gratis, dar numai să mă lase să joc. Nu vreau niciun leu, iar banii pentru care trebuie să joc, îi plătesc. Din banii FC Universitatea Craiova 1948 facem gazonul. Pun şi garanţie că îl facem masă de biliard. Şi nu cum spune Piţurcă de 400.000 -500.000. Habar nu are de gaazon. Dacă se pricepe Piţurcă şi la gazon, înseamnă că am luat-o razna", a declarat Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: gazoncraiova 

viewscnt
Articole similare