Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ofertele pentru Mitriţă nu-l sperie pe Mangia: "E un jucător important, dar avem şi alţii!"

VIDEO | Ofertele pentru Mitriţă nu-l sperie pe Mangia: "E un jucător important, dar avem şi alţii!"

Superliga

Comentarii

Alexandru Mitriţă e cel mai căutat jucător al Craiovei în această perioadă de transferuri, însă tehnicianul Devis Mangia nu se teme că şi-ar putea pierde cel mai bun marcator.

Italianul recunoaşte importanţa lui Mitriţă pentru echipă, dar spune că mijlocaşul ofensiv nu este singurul fotbalist care se poate dovedi determinant în lupta pentru titlu.

De mitriţă s-au arătat interesaţi italienii de la Torino, dar şi formaţia New York City, din MLS.

"E un jucător important al acestei echipe, este aici. E un jucător important, dar avem o echipă importantă. Mitriţă e un jucător important, dar avem mulţi jucători importanţi. Dacă mergem împreună, lucrăm ca o echipă, după normal că e bine Mitriţă, Koljic şi alţi jucători", a declarat Devis Mangia.

Mangia a vorbit şi despre cantonamentul din Antalya, de unde Craiova revine în ţară fără să fi cunoscut gustul înfrângerii.

"Am făcut un cantonament foarte bun, azi două antrenamente, două meciuri de antrenament foarte bune. Prima repriză azi a fost de nivel foarte înalt.

Obiectivul meu a fost ca toţi jucătorii să aibă 90 de minute. La fel a fost şi pentru antrenorul lui Ferencvaros. Am văzut foarte multe lucruri pozitive. Normal că trebuie să creştem, cum am făcut până acum.  Pentru mine e important de duminica viitoare. Acum nu e important. Acum sunt importante prestaţiile echipei. Am făcut prestaţii foarte bune, contra unor echipe de valoare
", a mai spus Mangia.

Şi transferul lui Andrei Cristea îl mulţumeşte pe Mangia: "(n.r. Andrei Cristea) A făcut trei meciuri foarte bune din punctul meu de vedere. Este un jucător experimentat, un jucător cu calităţi care ne ve ajuta".

Afla mai multe despre: devis mangiacraiovavideo 

viewscnt
Articole similare