Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oficialii din Liga 1 nu se mai salută :) Inamicul pe care Mircea Rednic îl întâlneşte în următorul meci: "Nu dau mâna cu el. El e antrenor?"

VIDEO | Oficialii din Liga 1 nu se mai salută :) Inamicul pe care Mircea Rednic îl întâlneşte în următorul meci: "Nu dau mâna cu el. El e antrenor?"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Mircea Rednic, a recunoscut că nu va da mâna cu preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea. Cele două echipe se întâlesc pe stadionul din Copou, în play-out.

Poli Iaşi - Dinamo, sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Prunea şi Rednic sunt în conflict din cauză că fostul portar l-a acuzat pe "Puriu" de mai multe ilegalităţi făcute la Dinamo până la ultima plecare. În plus, Prunea a spus în mai multe rânduri că Rednic instigă ultraşii împotriva actualei conduceri. Conflictul nu a rămas doar la nivel declarativ. Antrenorul l-a dat în judecată pe Prunea, alături de fiica sa, Luana.

Întrebat dacă va da mâna cu preşedintele lui Dinamo, antrenorul Politehnicii Iaşi a susţinut că-l va saluta pe omologul său, Dusan Uhrin: "Păi ce, el e antrenor? Nu dau mâna, eu dau mâna cu antrenorul, aşa se practică. Nu am nicio treabă cu Florin Prunea", a susţinut Mircea Rednic.  

"Nu am timp acum să mă gândesc ce mi s-a întâmplat mie. Eu fac parte din istoria lui Dinamo, cu părţi bune, cu părţi rele, ultimul campionat pe care l-au câştigat cu mine l-au câştigat. Nu intram în proiectul lor şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ei trebuie să regrete, nu eu. Dacă aş juca eu, nu ar fi nicio problemă pentru meciul de mâine, dar nu joc eu. Eu încerc să le transmit jucătorilor mei dorinţa de a câştiga mâine. Mă aştept la mai mulţi spectatori faţă de meciul de miercuri pentru că şi ei au înţeles şi au văzut că e altceva", a declarat Mircea Rednic înainte de meciul cu fosta sa echipă.

  

Afla mai multe despre: mircea rednicmircea rednic florin pruneapoli iasidinamopoli iasi dinamo 

viewscnt
Articole similare