Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oficialii dinamovişti, tot mai decişi să mute echipa din ”Groapă”. Dănciulescu: ”Tot ce este posibil. Prea multe divergenţe”

VIDEO | Oficialii dinamovişti, tot mai decişi să mute echipa din ”Groapă”. Dănciulescu: ”Tot ce este posibil. Prea multe divergenţe”

Fotbal

Comentarii

Oficialii dinamovişti sunt extrem de nemulţimiţi că lucurile se mişcă extrem de greu în ceea ce priveşte construcţia unui nou stadion în Ştefan cel Mare, aşa că se gândesc tot mai serios să mute echipa în Colentina, acolo unde primăria sectorului doi învesteşte în arena celor de la Daco Getica.

”Tot ce este posibil. Nu mi se pare normal să existe atâtea divergenţe legate de construirea unui nou stadion. Acuma am înţeles că marea problemă e acea diferenţă de 2000 de locuri. Mi se pare o absurditate. Hai să facem aceste stadioane. Fotbalul românesc are nevoie, Dinamo are nevoie de un stadion nou şi o să vedeţi că fotbalul va creşte, dar hai să ajutăm şi noi sportul în general.

Autoritatea de a demara acest proiect de construire a stadionului ar trebui să se mişte un pic mai repede, că şi aşa suntem în întârziere foarte mare cu construirea acestor stadioane pentru acest campionat european”, a spus Dănciulescu la Telekom Sport.

Stadionul Dinamo se află printre cele patru arene care ar trebui să fie modernizate pentru disputarea antrenamentelor naţionalelor care vor juca în Bucureşti la EURO 2020. Celelalte trei stadioane sunt Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf.

Afla mai multe despre: dinamoliga 

viewscnt
Articole similare