Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oficialii Viitorului cer măsuri drastice după reacţia lui Bancu: "Sunt sigur că au spus adevărul" Atac şi la adresa centralului Avram

VIDEO | Oficialii Viitorului cer măsuri drastice după reacţia lui Bancu: "Sunt sigur că au spus adevărul" Atac şi la adresa centralului Avram

Farul Constanța

Comentarii

George Ogăraru a vorbit la sfârşitul meciului din Bănie despre momentul controversat din finalul primei reprize, atunci când Bancu a avut ceva de împărţit cu fotbaliştii Viitorului.

Directorul de scouting al clubului patronat de Gică Hagi aşteaptă să vadă ce hotărâri vor lua comisiile FRF după incidentul în care a fost implicat căpitanul oltenilor. 
 
"Dacă domnul Anghel şi Bradley se dovedeşte, iar eu cred cu tărie, că au spus adevărul şi anume că Bradley a fost înjurat într-un mod rasist atunci trebuiesc luate măsuri. Nu se justifică eliminarea antrenorului. Antrenorul este acolo să îşi apere jucătorul şi nu a făcut-o într-un mod injurios, ci pur şi simplu a atras atenţia asupra ceea ce s-a întâmplat" a fost comentariul lui Ogăraru. 
 
După ce Hagi a fost eliminat etapa trecută cu Poli Iaşi, acum a fost trimis în tribune şi secundul Cătălin Anghel. 
 
"Antrenorii sunt din ce în ce mai limitaţi în expresie şi de fapt arbitrii sunt cei care decid şi au dreptul asupra a orice se întâmplă pe teren şi în afara terenului. Şi ceea ce trebuie să auzim, ce nu trebuie să auzim. Eu nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului românesc ca în două meciuri consecutive să fie eliminat şi antrenorul principal şi antrenorul secund. Aţi văzut expresia echipei a doua repriză fără antrenor pe bancă. Fără al doilea antrenor pe bancă" a încheiat oficialul Viitorului. 
 

Afla mai multe despre: viitorulogărarubancuavramanghelhagi 

viewscnt
Articole similare