Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ogăraru despre prezenţa lui CR7 în teren la partida cu Ajax: ”Eu cred că el este capabil să joace şi să facă diferenţa”

VIDEO | Ogăraru despre prezenţa lui CR7 în teren la partida cu Ajax: ”Eu cred că el este capabil să joace şi să facă diferenţa”
Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport dedicat Uefa Champions League, George Ogăraru (39 de ani) a vorbit despre partida dintre Ajax, fosta sa formaţie şi Juventus Torino.

Meciul se joacă în sferturile de finală ale Uefa Champions League, iar manşa tur ale loc la Amsterdam. Ogăraru cunoaşte foarte bine atmosfera marilor meciuri de pe Amsterdam Arena şi a explicat la ce se aşteaptă de la acest duel: ”Aşteptările sunt mari. Entuziasmul este mare şi nu doar pentru că au eliminat Real Madrid, dar au avut meciuri extraordinare şi cu Bayern. La nivel de exprimare în teren, Ajax a jucat chiar mai bine decât Bayern. S-a creat acest entuziasm, echipa îl arată în teren, trăiesc un an extraordinar în sezon de Champions League” a explicat Ogăraru în direct la Telekom Sport.

Legat de strategia pe care o va aborda Ajax în această dublă manşă, George Ogăraru este convins că echipa batavă nu-şi va schimba atitudinea şi mentalitatea: ”Nu cred că vor încerca să schimbe nimic. Vor căuta să construiască, să intercepteze mingea cât mai sus şi să lanseze contraatacuri rapide. Nu văd de ce ar schimba strategia acum, chiar dacă Juve este o echipă foarte experimentată. Italienii pregătesc minuţios meciurile şi în plus, faţă de anii trecuţi îl au pe Cristiano, iar cu el au o şansă la Uefa Champions League” a mai explicat fostul internaţional român.

Ogăraru se teme că super starul juventinilor, Cristiano Ronaldo (incert pentru acest joc) va fi totuşi pe teren: ”E normal să-ţi fie frică de prezenţa lui Cristiano Ronaldo în teren. Eu cred că el este capabil să joace şi să facă diferenţa. Prezenţa lui pentru toţi ceilalţi dă un alt moral coechipieri. Fie şi doar dacă e pe teren, echipa lui va arăta altfel. S-a ajuns departe şi echipele mari au sistemul medical foarte bine pus la punct, iar atunci când introduc un astfel de jucător în teren sunt sigur că nu riscă nimic” a mărturisit Ogăraru la Telekom Sport.

Ogăraru a evoluat între 2006 şi 2010 la Ajax Amsterdam, apoi a rămas în cadrul clubului având diverse roluri în Academia Ajax. Ulterior s-a apucat de antrenorat şi a pregătit formaţia Ajax Under 18, pentru ca apoi să devină secund la Jong Ajax.

Afla mai multe despre: george ogăraruajaxjuventus 

viewscnt
Articole similare