Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oiţă i-a adus lui Stoican trei puncte. Un autogol a decis meciul dintre Pandurii şi Petrolul, rezultat incredibil la Reşiţa

VIDEO | Oiţă i-a adus lui Stoican trei puncte. Un autogol a decis meciul dintre Pandurii şi Petrolul, rezultat incredibil la Reşiţa

Liga 2

Comentarii

Petrolul a pus capăt seriei de trei meciuri la rând fără victorie. Cu Stoican în tribune, suspendat, ploieştenii au obţinut o victorie norocoasă la Târgu Jiu în faţa Pandurilor.

Meciul s-a decis in startul partii secunde dupa un autogol. Portarul gazdelor s-a remarcat la o minge deviata de propriul coechipier, Oiţă, dar cateva secunde mai trarziu a fost invins de acelasi jucator. Dupa 1-0 la Targu Jiu, Petrolul urca pe locul 9, cu 15 puncte si un meci mai putin disputat. Cei de la Pandurii raman penultimii, cu doar cinci puncte in zece etape.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a X-a a Ligii a II-a:

Concordia - Metaloglobus  1-1

CSM Reşiţa - FC Viitorul Pandurii Târgu Jiu  1-7

Daco-Getica - Dunărea Călăraşi  2-3

Farul Constanţa - Sportul Snagov  1-0

CS Mioveni - Csikszereda 3-0

Pandurii - Petrolul 0-1

Politehnica Timişoara - FC Argeş 3-0


Pandurii se află la al treilea sezon de Liga 2, unul în care din nou gorjenii vor lupta pentru supravieţuire. După 10 etape, alb-albaştrii din Târgu Jiu sunt penultimii în clasament, au doar cinci puncte şi sunt la patru lungimi de ASU Poli Timişoara, echipa aflată deasupra liniei retrogradării în acest moment. Intersant este că gazdele acestei partide au obţinut singurul lor succes în deplasare, în faţa celor de la Metaloglobus. Astfel acasă au doar două puncte obţinute din patru meciuri, şi doar în ultimul joc au reuşit să înscrie, atunci când au fost învinşi al scor de UTA. 

  • LIVE VIDEO | Pandurii - Petrolul, sâmbătă, ora 12:00, Telekom Sport 1

De partea cealaltă, Petrolul stă pe un butoi cu pulbere. Nu a câştigat de trei etape şi suporterii sunt extrem de furioşi pentru parcursul lupilor din prima parte a acestui sezon. În acest moment, ploieştenii se află în a doua jumătate a clasamentului şi chiar dacă vor câştiga restanţa vor ajunge abia la 4 puncte de un loc promovabil. Galben-albaştrii lui Flavius Stoican au însă un bilanţ foarte bun pe teren străin. Trei victorii şi un singur eşec, dezstrul de pe Cluj Arena din urmă cu două săptămâni. În stagiunea trecută, lupii au câştigat ambele meciuri disputate în faţa adversarei din această rundă. 

Afla mai multe despre: panduriipetrolulstoican 

viewscnt
Articole similare