Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Olaru, viitorul jucător al FCSB, i-a îngropat pe ”roş-albaştri” dar le ţine pumnii în Europa

VIDEO | Olaru, viitorul jucător al FCSB, i-a îngropat pe ”roş-albaştri” dar le ţine pumnii în Europa

Fotbal

Comentarii

FCSB, care este antrenată din această săptămână de Bogdan Vintilă, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a şaptea a Ligii 1.

Victoria categorică din această seară i-a surprins până şi pe medieşeni. Olaru, jucătorul pe care FCSB l-a cumpărat, dar care va veni la echipa lui Becali abia din iarnă, s-a declarat surprins de proporţiile scorului. ”Da, nu ne-am gândit niciodată că o să câştigăm chiar cu 4-0 contra FCSB-ului, ne bucurăm că am făcut o partidă, cred eu, cea mai bună a noastră de până acum şi ne bucurăm pentru cele trei puncte.

Dacă aşa a fost să fie, să joc în seara aceasta, am încercat să-mi fac treaba cât mai bine şi mă bucur că am reuşit să marchez”, a spus Olaru, desemnat omul meciului.

Jucătorul Gazului şi-ar dori ca adversarii din această seară să treacă de Guimaraes şi să se califice în grupele Europa League. ”M-aş bucura foarte mult să se califice, le ţin pumnii şi cred eu că o să facă un meci mare şi se vor califica”.

Afla mai multe despre: fcsbolaru 

viewscnt
Articole similare