Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Olimpiu Moruţan, debut cu pasă decisivă la Galatasaray! Cicâldău a dat gol din centrarea conaţionalului

VIDEO | Olimpiu Moruţan, debut cu pasă decisivă la Galatasaray! Cicâldău a dat gol din centrarea conaţionalului

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan şi-a făcut debutul la Galatasaray, din postura de titular, alături de conaţionalul Alex Cicâldău.

UPDATE: În ciuda contribuţiilor jucătorilor români, Galata nu a reuşit să se impună. Cicâldău a fost înlocuit la pauză, Moruţan în minutul 73, iar formaţia din Istanbul a remizat 2-2, după ce a condus cu 2-0.

UPDATE: Moruţan are o contribuţie decisivă şi la al doilea gol al turcilor. Fostul jucător al FCSB-ului a trimis un şut puternic de la distanţă, parat de portar fix în drumul lui Akturkoglu, care înscrie.

UPDATE: Românii o aduc pe Galata în avantaj!! Moruţan a centrat pentru Cicâldău, care a împins mingea în plasă din doar câţiva metri.


Olimpiu Moruţan, debut la Galatasaray!

După ce Alex Cicâldău debuta la Galata în urmă cu câteva săptămâni, la scurt timp după transferul său, acum a venit şi rândul lui Olimpiu Moruţan să facă prima apariţie pentru club. Fostul jucător al Craiovei a debutat cu gol la Istanbul, iar noul său coleg va spera că poate replica reuşita.

Cei doi fac parte din mijlocul Galatei în meciul cu Kasimpasa, ocupanta locului 14 în ultima stagiune. După ce se vorbea că Moruţan ar putea deveni decarul formaţiei din Istanbul, internaţionalul român a primit până la urmă numărul 21, urmând ca tricoul 10 să fie atribuit la finalul sezonului jucătorului care îl merită cel mai mult.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţanalex cicâldăugalatsaraygalatasaray kasimpasa 

viewscnt
Articole similare