Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Olimpiu Moruţan n-a dat gol, dar i-a cucerit pe turci cu o serie de driblinguri: ”Magicianul lui Galatasaray”

VIDEO Olimpiu Moruţan n-a dat gol, dar i-a cucerit pe turci cu o serie de driblinguri: ”Magicianul lui Galatasaray”
Comentarii

Olimpiu Moruţan a fost titular in partida dintre Galatasaray şi Konyaspor, scor 1-0.

Internaţionalul român a fost fericit de victoria echipei sale. Nu a reuşit să puncteze, dar şi-a cucerit suporterii cu o serie de driblinguri spectaculoase.

După meci, Moruţan a declarat că „ne-am fi putut face meciul mai uşor, am avut câteva şanse în prima parte. Am fi putut avea 2-0, 3-0. În a doua repriză ne-am chinuit puţin, dar sunt fericit că am câştigat. Am stat prea în spate în a doua parte, ar fi trebuit să atacăm mai mult. În cele din urmă, sunt fericit cu victoria”.

”Îl poţi opri doar dacă-l faultezi. Magicianul lui Galatasaray este Olimpiu Moruţan”, a scris un fan al vicecampioanei Turciei, pe Twitter.

Antrenorul Fatih Terim a apreciat jocul făcut de elevii săi în prima parte şi s-a declarat mulţumit de rezultatul final.

„O mică schimbare pe care am făcut-o ne-a ajutat să avem un fotbal pozitiv în prima repriză, a fost una extraordinară pentru noi. Am avut câteva şanse bune, ar fi trebuit să le transformăm în goluri.

Nu pot spune multe despre a doua repriză, bănuiesc că faptul că cele 3 puncte erau extrem de importante şi faptul că am pierdut multe dintre meciurile în care am jucat bine ne-a făcut să activăm un fel de instinct de protecţie. 

Uneori trebuie să ştim să obţinem un rezultat bun chiar şi când nu jucăm bine”, a declarat el pentru beIN Sports.

„Dacă Moruţan se arunca pe gazon, 100% era penalty. Mi-ar fi plăcut să se arunce, dar nu putem să-i încurajăm să facă asta, noi sau arbitrul”, a conchis antrenorul. 

Afla mai multe despre: galatasarayolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare