Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Olimpiu Moruţan, reacţie genială după ce Gigi Becali i-a adus concurent pe post

VIDEO | Olimpiu Moruţan, reacţie genială după ce Gigi Becali i-a adus concurent pe post

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei FCSB, Olimpiu Moruţan, nu a părut să fie deranjat de faptul că Gigi Becali a transferat un jucător mult mai experimentat pe postul său. Este vorba despre Florentin Matei, pentru care Moruţan are doar cuvinte de laudă, deşi cei doi se vor lupta în mod direct pentru un loc în 11-le vicecampioanei.

"Îi doresc multă baftă, este un jucător cu multe calităţi şi sper să ne ajute anul acesta. Fiecare ne facem treaba cât putem de bine, iar dacă el mă poate ajuta, nu mă supăr, iar dacă eu îl pot ajuta, foarte bine", a spus Olimpiu Moruţan.

În vârstă de 19 ani, Olimpiu Moruţan a adunat până acum 26 de meciuri în tricoul "roş-albaştrilor" şi a reuşit trei goluri şi şapte assist-uri.

Deşi încă nu şi-a câştigat postul de titular în echipa FCSB-ului, pe postul de mijlocaş ofensiv fiind folosit mai mult Florin Tănase în acest sezon, Moruţan trebuie să se lupte mai nou şi cu Florentin Matei. În vârstă de 25 de ani, Matei revine la FCSB după şapte ani. El şi-a făcut junioratul în Ghencea, dar nu a reuşit să se impună la prima echipă, adunând doar câteva minute.

Afla mai multe despre: becalimorutanflorentin matei 

viewscnt
Articole similare